Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paris Hilton sa opäť vyfarbila: Blond vlasom dala zbohom!

Paris Hilton ako brunetka Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton ako brunetka (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tomu sa povie radikálna zmena! Hoci Paris Hilton (30) majú fanúšikovia zafixovanú ako „pravú blondínku“, tento status sa jej zrejme po rokoch zunoval. V losangelských uliciach totiž tesne po sviatkoch prevetrala celkom nový imidž. Dĺžka vlasov zostala, no poriadne jej stmavli!

Toto má byť snaha o nenápadnosť? Radosť z pretŕčania sa pred objektívmi a postávania v centre pozornosti je v prípade hotelovej dedičky všeobecne známy fakt. O to prekvapujúcejšie na nej pôsobí styling, s ktorým by ju z diaľky zrejme nespoznala ani vlastná matka. Paris sa na nákupoch zamaskovala, ako len mohla!

Tmavá tepláková súprava, čierny kožený klobúčik a veľké slnečné okuliare – to je len zlomok z toho, čím sa známej boháčke podarilo tento týždeň šokovať. V tmavom odtieni sa totiž niesla aj jej dlhá hriva. Po blond prameňoch tentoraz nebolo ani stopy. Paris sa v ležérnom štýle pretŕčala ako brunetka!

Či dedička Hiltonovského impéria naozaj podstúpila drastické farbenie vlasov, s určitosťou nevedno. Pravdepodobne si len na hlavu natiahla jednu zo svojich parochní, ktorých má v zásobe hneď niekoľko. Tak či onak, na nedávnej dovolenke v Aspene sa predvádzala ešte s prirodzeným blond odtieňom. Do Los Angeles sa vrátila iba kvôli sviatkom. „Letím späť do L.A. Som smutná, že opúšťam Aspen, ale nadšená Vianocami so starým otcom a celou rodinou. Milujem sviatky!“ rozplývala sa v komentári na Twitteri. Čo ju medzitým primälo k hnedej hrive, zatiaľ zostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu