Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sestra Paris Hilton v legínsach: Čistá anorexia!

Nicky Hilton šokovala hrozivo vychudnutými nohami. Zobraziť galériu (7)
Nicky Hilton šokovala hrozivo vychudnutými nohami. (Zdroj: isifa)

ASPEN – Kráča v nesprávnych šľapajách! Hoci o desivo vyziabnutej figúre sa svojho času hovorilo v súvislosti s Paris Hilton (30), tento zvrátený trend zasiahol už aj jej mladšiu sestru Nicky (28). Pri pohľade na jej nohy v priliehavých nohaviciach okolie len nechápavo krúti hlavou. Ako môže byť taká vychudnutá?

Je toto ešte vôbec zdravé? Podobné otázky vyvolával pohľad na mladšiu verziu dedičky hotelového impéria. Nicky si totiž s Paris a mamou Kathy vyrazila za zimnými radovánkami do vychyteného lyžiarskeho strediska v Aspene. Podarená trojica však namiesto svahu najskôr povymetala všetky obchody v okolí. A Nicky v obtiahnutých legínsach doslova vyrážala dych. Je vyhladovaná na kosť!

Nohy ako špáradlá a špicaté kolená – tým všetkým plavovláska vzbudzovala na obchodnej ulici pozornosť hneď dva dni po sebe. Napriek treskúcej zime si totiž zakaždým na seba navliekla tenké legínsy, čím svoju prehnanú štíhlosť len zvýraznila. Z vyziabnutých končatín a trčiacich kostí si tak sama zrejme ťažkú hlavu vôbec nerobí.

O tom, že prominentná rodina sa v luxusnom rezorte nenudí, svedčia Parisine slová v spoločenskej sieti. „Perfektná lyžovačka s mojím otcom v Aspene. Som šťastná, že mám tak úžasného otecka, veľmi ho ľúbim!“ rozplývala sa vo svojom komentári blonďavá tridsiatnička. Z celebrít však do hôr nezavítali Hiltonovci sami. V rovnakom prostredí v týchto dňoch možno stretnúť tiež Antonia Banderasa či Goldie Hawn s Kurtom Russellom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu