Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Strápnená Paris Hilton: Na premiére s prepoteným podpazuším!

Paris Hilton ukázala nemeckým fotografom, že aj ona sa občas poriadne zapotí. Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton ukázala nemeckým fotografom, že aj ona sa občas poriadne zapotí. (Zdroj: isifa)

OBERHAUSEN – Pózovanie na červenom koberci dá poriadne zabrať! Aj keď jej popularita za veľkou mlákou už vyhasína, v Európe sa Paris Hilton (30) ešte stále dokáže postarať o značný rozruch. Pozrite na dôkaz, že v jej okolí je stále horúco. Blondínka sa pretŕčala s lesklou pleťou a so škvrnami od potu!

Je načase vymeniť antiperspirant? Zdá sa, že pri takom bohatom spoločenskom živote, aký vedie Paris Hilton, sú aj tie najúčinnejšie kozmetické výrobky úplne bezbranné. Stačí sa pozrieť na zábery z muzikálu Hriešny tanec, na ktorý si hotelová dedička tento týždeň odskočila do východného Nemecka. Slávnostná premiéra sa u nej premenila na nočnú moru všetkých celebrít!

Úsmev na tvári a odvážny výstrih na svojom mieste – týmito ženskými zbraňami sa Paris pokúsila ohúriť konzervatívnych Nemcov. Objektívy fotoaparátov však namiesto sileného úškrnu a plochého hrudníka bez podprsenky priťahovalo niečo celkom iné. Kožný maz zmiešaný s mejkapom a mokrá mapa pod pazuchou!

Napriek tomu, že Paris bola mnohým paparazzom na smiech, ona sama premiérovú noc videla ako naozaj vydarenú. „Kvalita produkcie bola neuveriteľná a tanec bol bezchybný. Skvelo predvedené!“ píše na margo muzikálu na svojej oficiálnej webstránke. Pod fotografiami sa dokonca nevyhla komentáru róby, ktorá sa jej stala osudnou: „Do týchto šiat Vena Cana som zamilovaná. Hrdzavá farba je na jeseň dokonalá!“ Ako sa teda zdá, americkú Barbie mokré fľaky len tak nerozhádžu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu