Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sa rozišli: Nezvládli vzťah na diaľku!

Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton Zobraziť galériu (6)
Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton

LOS ANGELES - Americká speváčka Nicole Scherzinger a britský pilot formuly 1 Lewis Hamilton sa rozišli.

"Veľmi dlho žili vo vzťahu na diaľku a to bolo ťažké," povedal pre magazín People nemenovaný zdroj blízky páru. Obaja sa vraj snažili, aby to medzi nimi fungovalo, no ich kariéry im bránili v tom, aby trávili spolu viac času, takže "nateraz je koniec. Myslia si, že to tak bude najlepšie. Určite však ostanú priateľmi." O rozchode známej dvojice sa pritom hovorilo už niekoľkokrát. Začiatkom roka 2010 napríklad potvrdili, že idú vlastnými cestami, aby sa mohli venovať svojim kariéram, no ostávajú priateľmi. Už o niekoľko týždňov však boli znovu spolu. Naopak v júli toho istého roka sa hovorilo o ich zásnubách, no Scherzinger svadobné plány odmietla.

Tridsaťtriročná Nicole Scherzinger v súčasnosti účinkuje ako porotkyňa v americkej verzii talentovej súťaže The X Factor a žije v Los Angeles. Dvadsaťšesťročný bývalý majster sveta formuly 1 zase často cestuje po celom svete a má dom vo Švajčiarsku.

Dvojica sa stretla v roku 2007 na odovzdávaní MTV Europe Music Awards v nemeckom Mníchove. V máji 2008 spolu začali oficiálne chodiť a v novembri toho istého roka bola speváčka po Hamiltonovom boku, keď v Brazílii oslavoval zisk titulu majstra sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu