Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nicole Scherzinger s nahým zadočkom: Má polky na zahryznutie!

Sexi cica Nicole Scherzinger ukázala nahé pozadie. Zobraziť galériu (5)
Sexi cica Nicole Scherzinger ukázala nahé pozadie. (Zdroj: Raphael Mazzucco)

LOS ANGELES – Zozadu a v plnej kráse! V takej póze sa nechala zvečniť ďalšia mačička zo šoubiznisu, ktorá má svetu rozhodne čo ukázať. Pohľad na obnažené pozadie Nicole Scherzinger (33) totiž zaručene ocení každý obdivovateľ ženského sexepílu. Jej guľatý zadoček od dokonalosti rozhodne nemá ďaleko!

Vrátila sa ku koreňom! Líderka dievčenskej skupiny Pussycat Dolls sa pred objektív fotografa  Raphaela Mazzuccoa postavila s kvetinovým vencom okolo krku a exotickým tetovaním. Na takýto záber mala pritom hneď dva dôvody. Tým prvým z nich je fakt, že jej rodiskom sú práve Havajské ostrovy. Druhým dôvodom je lákavá ponuka samotného umelca. Ten sa totiž rozhodol vydať  knihu s príznačným názvom Culo, ktorý v preklade znamená zadok. V takejto edícii Nicolina sexi ritka jednoducho nesmela chýbať!

 Pikantná zbierka, ktorá v týchto dňoch prichádza na americký trh, obsahuje úctyhodných 248 fotografií. Presne toľko dám zvučných mien prepožičalo svoje pozadie Raphaelovmu fotoaparátu. Ich rozmanitosť je pritom naozaj široká – okrem Nicole sa vyzliekla aj jej kolegyňa Lady Gaga či ruská sexbomba Irina Shayk.

Hoci sa tmavovláska môže pochváliť závideniahodnou postavičkou, aj ona si prešla peklom večného chudnutia. Ak by to bolo možné, svojho času by s osobnou váhou zrejme aj spávala. „Behávať a počítať kalórie som začala, keď som mala 14. Vyskúšala som každú diétu, ktorú si dokážete predstaviť. Za čias Pussycat Dolls som doslova lipla na váhe,“ zdôverila sa magazínu Shape. Dnes sa riadi tým, ako jej sadnú obľúbené outfity a je spokojnejšia než kedykoľvek predtým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu