Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovská rodina v strehu: Princ Harry si začal s modelkou spodnej bielizne!

Princ Harry a Florence Brudenell-Bruce Zobraziť galériu (12)
Princ Harry a Florence Brudenell-Bruce (Zdroj: SITA, isifa)

LONDÝN – Ďalší Harryho (26) výstrelok?! Mladší syn princa Charlesa si vždy vedel užívať život a zjavne sa nechystá zmeniť na poslušného chlapčeka. Najnovšie si našiel priateľku, z ktorej bude jeho rodina len sotva nadšená. Predvádza totiž svoje telo ako modelka spodnej bielizne!

Toto kráľovnú Alžbetu asi nepoteší! Hoci má Florence Brudenell-Bruce aristokratické korene,  od ideálnej nevesty má ďaleko. Svoje ladné krivky totiž odhaľuje na viacerých reklamách na spodnú bielizeň. A hoci sa obaja mladí ľudia tvária, že im ide len o zábavu, asi to nebude celkom tak!

„Myslím, že ho milujem,“ stihla po mesačnom romániku Florence povedať svojim kamarátom. Harry vraj veľa času trávi v jej dome v Notting Hill. „Flee už priznala, že sa jej páči byť Harryho dievčaťom a rýchlo mu prepadla,“ prezradil jeden z jej priateľov.

Nuž, asi nie je jednoduché si Harryho neobľúbiť – pohľadný mladý muž so zmyslom pre humor a titulom len sotva unikne pozornosti opačného pohlavia. A čo jeho zaujalo práve na Flee, ako Florence nazývajú priatelia? „Je to párty dievča a Harry miluje jej divokú stránku,“ vysvetlil interný zdroj. Princa vraj dostala, keď pila panáky počas toho, ako robila na zemi špagát. Harry týmto výberom opäť potvrdil svoju slabosť pre pekné blondínky, čo milujú zábavu!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu