Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poplach na kráľovskom dvore: Princ Harry žúroval úplne nahý!

Nahý Princ Harry sa kráľovskému dvoru postaral o pikantný škandál. Zobraziť galériu (10)
Nahý Princ Harry sa kráľovskému dvoru postaral o pikantný škandál. (Zdroj: Tmz.com)

LAS VEGAS – Odviazal sa! Princ Harry (27) je povestný tým, že bujarou zábavou nikdy nepohrdne. Tento týždeň to však na divokej párty naozaj prepískol. Pod vplyvom alkoholu sa totiž odvážil na riskantný krok – vyzliekol sa donaha. Partia kamarátov ale tento nevšedný zjav zaznamenala, vďaka čomu princov holý zadok koluje internetom.

Poriadne si zavaril! Mladší potomok zosnulej Princeznej Diany postavil na nohy nielen Britániu, ale tiež médiá po celom svete. Serveru TMZ sa totiž podarilo získať zábery, aké v histórii kráľovskej rodiny nemajú obdobu. Princ Harry si tento týždeň vyhodil z kopýtka v americkom meste hazardu, ktoré sa preňho stalo totálnym fiaskom. Sebe aj celej famílii vyrobil hanbu obrovských rozmerov.

K incidentu došlo počas neviazaného žúru v súkromnom apartmáne. Harry sa podgurážený alkoholom rozhodol zahrať si vyzliekací biliard, v ktorom očividne nebol veľmi úspešný. Skončil totiž v Adamovom rúchu, čo si jeho priatelia nenechali ujsť a daný moment zachytili mobilnými telefónmi. Nanešťastie pre urodzeného mladíka zábery skončili v nesprávnych rukách.

Na jednej z pikantných fotografií si ryšavý brat Princa Williama svoju mužskú pýchu zakrýva dlaňami. Na inej však spontánne objíma nahú slečnu, pričom bez hanby otŕča svoj obnažený zadok do objektívu. Ktovie, ako na kompromitujúce fotky zareagovala jeho babička kráľovná Alžbeta II. Hovorcovi kráľovského dvora totiž do reči veľmi nebolo. „V súčasnosti sa kráľovská rodina k predmetným fotografiám nebude vyjadrovať,“ odkázal médiám vo svojom strohom vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu