Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vychudnutá princezná Catherine: Takmer neje a cvičí ako o život!

Princ William a princezná Catherine Zobraziť galériu (5)
Princ William a princezná Catherine (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Týra sa! Na tom, že princezná Catherine (29) pred svadbou pár kíl schudla by nebolo nič zvláštne. Dnes sa však na jej diéty a tvrdé cvičenie pozerá okolie s obavami. Vojvodkyňa z Cambridge je totiž podľa mnohých blízkych na pokraji anorexie!

Keď sa Kate Middleton zasnúbila s princom Williamom, vedela, že ako jeho manželka bude ostro sledovaná médiami. Zrejme vtedy si povedala, že začne pracovať na svojej postave a pokúsi sa pár kíl schudnúť. Jej zámer vyšiel, nie však celkom podľa predstáv jej okolia – princezná svojmu telu totiž dáva až priveľmi zabrať!

„William nevie, čo má robiť. Jeho matka Diana mala bulímiu, takže sa snaží Kate podržať. Nechce ju stresovať alebo rozčúliť výrokmi o tom, že je prichudá, takže jej hovorí, aká je krásna a aký je na ňu hrdý,“ prezradil zdroj blízky dvojici. Kate pritom za relatívne krátku dobu vraj schudla z veľkosti osem na veľkosť dva.

Tvrdo na sebe maká! Režim princeznej Catherine naozaj pripomína takmer tvrdý vojenský výcvik. Na raňajky vraj jedáva varené vajíčka, na obed čučoriedky a na večeru len polievku. Pri tomto jedálničku pritom zvláda niektoré dni ešte aj dvojhodinové cvičenie. ,,Nikoho nechce počúvať,“ prezradil zdroj reakciu Catherine na to, že to s chudnutím preháňa. Dúfajme, že si princezná uvedomí, čo je pre ňu najlepšie a prestane sa zbytočne týrať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu