Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Trauma na móle: Detský model plakal ako o život!

Uplakaný chlapec na móle Zobraziť galériu (4)
Uplakaný chlapec na móle (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Úbohé dieťa! Hoci kráčať po móle vo francúzskej Mekke módy je pre väčšinu mužských modelov vrcholom kariéry, nájdu sa aj smutné výnimky. Jednou takou sa stal len asi 5-ročný chlapček – namiesto širokého úsmevu si počas svojich pár minút slávy nestačil utierať krokodílie slzy!

Čo mu to, preboha, urobili? O tom, že práca s deťmi nie je vôbec jednoduchá, sa na parížskom Týždni módy uplynulý víkend presvedčili organizátori prehliadky módnej značky Smalto. Na mólo totiž spolu s brazílskym topmodelom, Alexandrom Cunhom, ruka v ruke poslali aj kučeravého chlapca. Tomu však svetlá reflektorov neboli ani trochu príjemné!

Slzy, pokrivené pery a ruka v očiach! Takto utrápene si zrejme jednu zo svojich prvých módnych šou musel odkrútiť začínajúci malý model. Situáciu sa podarilo zachrániť až v okamihu, keď ho starší a skúsenejší kolega zobral do náručia. Chlapec sa upokojil a aj napriek počiatočnej nervozite zožal aplauz. A čo na to hovoria odborníci? Mnohí z nich sú z malého manekýna úplne nadšení!

„Dokážeme si predstaviť, že mnoho modelov by sa na prehliadke najradšej zrútilo, ale radšej to prehltnú. Tento chlapec nie. Cítil sa úplne mizerne a bolo mu jedno, kto sa pozerá,“ obdivne píše portál Fashionista.com. Či však módne divadlo stojí za cenu detských sĺz, minimálne z ľudského hľadiska už také jednoznačné nie je.

Trauma malého chlapca začína v čase 8:38

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu