Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nepraskne to? Jennifer Lopez napchatá v tesnom outfite!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (5)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA/isifa)

LOS ANGELES – Opäť zvýraznila svoje ženské krivky! Hoci Jennifer Lopez (41) mala k chudým kráskam odjakživa ďaleko, jej postava stále priťahuje objektívy ako magnet. Zadok, ktorý má poistený na závratnú čiastku, hrdo vystavuje doteraz – čím priliehavejší outfit, tým lepšie!

Stále má postavičku presýpacích hodín! No aj keď nad jej závideniahodnou figúrou ochkajú tisícky žien, začiatkom týždňa J-Lo predsa len zariskovala. Obtiahnuté šaty s výstrihom na chrbte jej totiž dokonale mapovali každý centimeter tela. Pôsobili na nej totiž ako druhá koža – boli také tesné, že zadný zips ich ledva držal pokope!

Aj napriek odvážnemu modelu sa však hudobná diva akémukoľvek faux-pas úspešne vyhla. Outfit zostal celý a Jennifer si vyslúžila množstvo komplimentov. Manžel Marc Anthony sa na Hollywoodskom chodníku slávy dokonca od svojej polovičky takmer ani nedokázal odlepiť. Ledva ju pustil zapózovať si s tvorcom americkej SuperStar, Simonom Fullerom, ktorý získal svoju hviezdu medzi ostatnými kolegami z brandže.

Speváčka a herečka má síce už cez 40, ešte stále však uvažuje nad ďalším potomstvom. Ako sa totiž nedávno priznala, materstvo jej s dvojičkami veľmi zachutilo. Na Deň matiek sa dokonca neubránila slzám: „Bolo to roztomilé. Decká ma nechali spať až do pol desiatej, potom zaklopali na dvere a vbehli kričiac ‘Krásny Deň matiek!’, pričom obe držali ružu. Bol to najkrajší moment celého dňa, rozplakala som sa.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu