Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas na prehliadke Naomi Campbell: Modelky padali ako hnilé hrušky!

Padajúce modelky na móle Zobraziť galériu (6)
Padajúce modelky na móle

CANNES – Nevyznamenali sa! Hoci modelky pod záštitou Naomi Campbell (40) chceli priložiť ruku k dobrej veci, nakoniec utŕžili poriadnu hanbu. Niektorým z nich totiž chôdza na vysokých podpätkoch robila nemalý problém – a charitatívnu prehliadku premenili na čistú komédiu!

Nevedeli sa udržať na nohách! Reč je o minimálne troch manekýnkach, ktoré sa uprostred filmového ošiaľu ja juhu Francúzska postarali o úsmevné divadlo. Počas módnej šou Fashion for Relief to s nimi totiž mávalo jedna radosť – dve z nich dokonca išli rovno k zemi. Hotovou čerešničkou na torte sa stala smoliarka v zlatej róbe, ktorá spadla až štyrikrát po sebe. A zdalo sa, že sa už ani nepostaví!

Keďže v Cannes momentálne prebieha 64. ročník medzinárodného filmového festivalu, v publiku, ale aj na móle sa to doslova hemžilo hviezdami. V exkluzívnych modeloch nesmela chýbať ambasádorka Naomi, ale ani nestarnúca sedemdesiatnička, Jane Fonda, či rodáčka z Čiech, Karolína Kurková.

Pomôcť obetiam japonského zemetrasenia bolo možné aj kúpou tričiek, ktoré navrhlo dizajnérske duo Dolce & Gabbana. Ktovie, či neopakovateľné faux-pas modeliek celkový výťažok z charitatívnej akcie navýšilo, alebo naopak. Isté však je, že diváci sa bavili na výbornú – aj grambľavé krásky totiž vyprevádzali potleskom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu