Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

V tento večer nuda nebola: Predviedli sa krásky aj strašidlá!

Niektoré zažiarili, iné nie Zobraziť galériu (6)
Niektoré zažiarili, iné nie (Zdroj: SITA/isifa)

NEW YORK – Niektorým to vyšlo viac, iným menej! Počas slávnostného večera odovzdávania divadelných cien Tony veru o zaujímavé modely núdza nebola. Catherine Zeta-Jones, Whoopi Goldberg či Brooke Shields sa predviedli ako najlepšie vedeli – výsledok bol však rôzny!

Catherine Zeta-Jones na Tony
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Catherine Zeta-Jones: Červená jej pristane!

Trblietavá róba od Elie Saab herečke (41) sadla naozaj dokonale. Zvýraznila Catherininu elegantnú postavu a jej imidžu vôbec neubrali ani vlasy zopnuté v prísnom účese. Naopak, vďaka nemu vynikla herečkina tvár.

Whoopi Goldberg na Tony
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Whoopi Goldberg: Prvý apríl prešiel a blázon sa našiel!

Známa komička (55) si zrejme povedala, že sa tentokrát pokúsi vyvolať úsmev na tvárach hostí svojím outfitom. Prečudesná róba zvýraznila jej kilá navyše a pôvod klobúku zostáva záhadou. Isté však je, že ju v tento večer nemohol prehliadnuť naozaj nik!

Brooke Shields na Tony
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Brooke Shields: Jemná ako kvetina

Jednoduché svetlé šaty Brooke (46) pristali na jednotku. Škoda len, že sa herečka tentoraz rozhodla ísť do spoločnosti takmer bez šperkov. Jej odhalenému dekoltu by pekný náhrdelník určite pristal a zároveň by dodal outfitu ešte slávnostnejší dojem.

Judith Light na Tony
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Judith Light: Červeno-zlatá katastrofa

Tak toto prehnala! Judith (62) určite nemožno obviniť z toho, že by prípravu na slávnostný večer podcenila. Naopak, hrdlo aj zápästia prezdobila zlatou bižutériou, vlasy akoby si spálila kulmou pri tvorbe účesu nuž a mejkap jemne pripomína travesty šou. Menej je niekedy viac!

Christie Brinkley na Tony
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Christie Brinkley: Ako Barbie v modrom

Hoci vrchol modelkinej kariéry už je dávno minulosťou, Christie (57) sa určite nemá za čo hanbiť. Na jej tele by ste nenašli ani gram tuku navyše a jej tvár tiež vyzerá veľmi zachovalo. Hoci veľká mašľa na jej šatách nemusí ulahodiť každému, s trochou nadhľadu je to ideálna párty róba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu