Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Čo si to na seba navliekla? Tenistka šokovala outfitom z loptičiek!

Bethanie Mattek-Sands Zobraziť galériu (6)
Bethanie Mattek-Sands

LONDÝN – Úlet či módna pohroma? Zdá sa, že biely šport zažíva revolúciu v odvážnych módnych kreáciách nielen na kurtoch, ale aj mimo nich. Stačí sa pozrieť, v čom do spoločnosti zavítala Bethanie Mattek-Sands (26) – v krikľavých farbách a s loptičkami aj na hlave!

Tenisová Lady Gaga! Aj takýto prívlastok by dokonale vystihol americkú športovkyňu, ktorej v otázkach štýlu rozhodne nechýba odvaha a chuť experimentovať. O tom, že tenis je jej obrovskou vášňou, presvedčila na štvrtkovej párty pri príležitosti Wimbledonu. V extravagantnej róbe bola totiž Bethanie naozaj neprehliadnuteľná – vychystala sa ako na maškarný bál!

Neónová farba, korzet na šnurovanie a záplava tenisových loptičiek! Tým všetkým plavovláska vyrážala dych nielen paparazzom, ale aj módnym kritikom. S takýmto dizajnérskym kúskom totiž korčuľovala na naozaj tenkom ľade. Veď s požiadavkou o bizarný outfit sa obrátila na jedného z návrhárov zbožňovanej i nenávidenej Lady Gaga. Britský umelec Alex Noble si na tomto modeli síce zamakal, no výsledok aj podľa jeho slov stojí za to.

„Je to ako pancier, ktorý Bethanienej osobnosti naozaj pristane,“ nechal sa Alex počuť na margo korzetovej časti vykladanej rozrezanými tenisovými loptičkami. A prečo sa tenistka pre takýto outfit vlastne rozhodla? „Rada držím ľudí na špičkách,“ pripustila s úsmevom. Uvidíme, čoho sa od tejto fanatičky do módy dočkáme nabudúce!

O outfitoch ďalších tenistiek na párty sa viac dozviete tu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu