Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prsnatá Coco zamlada: Bola to obyčajná šedá myška!

Nicole Zobraziť galériu (9)
Nicole "Coco" Austin zamlada a teraz

LOS ANGELES – Šokujúce odhalenie! Žiadne blond vlasy, obrovské prsia ani mega zadok – Coco Austin (31) by v jej mladších rokoch nespoznal asi naozaj nikto. Od sexice, za ktorú sa pasuje dnes, má totiž na míle ďaleko!

Tak tomu sa hovorí zmena! Pri pohľade na Coco je všetkým jasné, že od prirodzenej krásky má ďaleko. Napriek tomu sú však jej fotografie z mladosti ozajstným šokom. Tmavovlasá Nicole s malými prsiami totiž dnešnú Coco nepripomína naozaj ničím – ani telom, ani tvárou!

Keď som bola mladšia, nechápala som, čo sa chlapcom na mne páči. Nepripadala som si pekná,“ spomína na svoju pubertu peroxidová blondínka – a my s ňou môžeme tak trochu súhlasiť. Otázkou však je, či lepšie vyzerala ako šedá myška, alebo teraz – ako silikónová umelina. To však asi záleží od vkusu pozorovateľa...

Manželka hudobníka prezývkou Ice-T sa preslávila najmä fotografiami svojho pozadia či obrovských pŕs, ktoré s obľubou uverejňuje na svojej Twitter stránke. Teraz sa však rozhodla odhaliť svoj imidž z mladších rokov v televíznej šou s názvom Ice Loves Coco, ktorá zachytáva život tejto dvojice. A nebola jediná. Svoje snímky ukázal aj Ice–T a jeho polovička mu na ne s láskou povedala: „Ty si bol vždy zlatý.“ No nie je to od nej milé?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu