Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prsnatá sexbomba ohúrila novým telom: Také vypracované ho nikdy nemala!

Nicole Coco Austin sa tancom pri tyči prepracovala k vylepšeným silikónovým krivkám. Zobraziť galériu (10)
Nicole Coco Austin sa tancom pri tyči prepracovala k vylepšeným silikónovým krivkám. (Zdroj: whosay.com, Jeff Rayner)

LAS VEGAS – V životnej forme! Aj keď Nicole Austin (34) skalným priaznivcom už zo svojich kriviek ukázala každý centimeter štvorcový, doteraz sa pýšila najmä silikónovými implantátmi veľkosti XXL v poprsí a zadku. Poctivým tréningom pri tyči však najnovšie nadobudla ladné kontúry a na bruchu sa jej dokonca rysujú „tehličky“.

Vylepšenie, o akom sa jej ani nesnívalo! Silikónová glamour modelka prezývaná Coco si svoju kariéru rozbehla tým, že pravidelne zverejňovala provokatívne zábery obnaženej postavy v tvare presýpacích hodín. Driek si síce udržiavala čo najužší, no o objem v ženských partiách sa jej postarali plastickí chirurgovia. A hoci nikdy nepatrila k prirodzene štíhlym hviezdam, dnes môže byť na seba právom pyšná. Tvrdou drinou sa dopracovala k pevnejšej figúre s vyrysovaným svalstvom.

Zaujímavú premenu u vyumelkovanej blondínky spustil angažmán v pikantnom vystúpení s príznačným názvom Peep Show. V ňom Coco spolu s ostatnými dievčatami predvádza svoje sporo odeté krivky a zvodne vrtí zadkom pri tyči. Výslednému číslu však predchádzala náročná príprava, ktorá svojráznu modelku priviedla na vrchol jej ohybnosti a fyzickej sily. Bonusom sú vyšportované kontúry, aké manželka rapera menom Ice-T nikdy predtým nemala.

Nicole Coco Austin sa
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: whosay.com, Jeff Rayner)

Nádejná tanečnica v Las Vegas po večeroch síce vystupuje, no popritom sa objavuje na rôznych podujatiach a nezabúda prispievať aktuálnymi fotografiami na sociálnej sieti. Fanúšikovia tak majú možnosť sledovať jej premenu v úsporných bikinách a prejaviť jej svoju podporu. Coco im na oplátku radí, ako sa dopracovať k výstavnému telu. „Jedzte avokáda. Zanechajú vaše vlasy zdravé a lesklé. Obsahujú síce tuk, ale ten je dobrý – presne ten typ, ktorý potrebujete,“ prezradila jeden zo svojich receptov prostredníctvom blogu. Ako sa teda zdá, blond hviezda chytila druhý dych a o vylepšenú postavičku sa naozaj príkladne stará.


Coco on WhoSay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu