Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Výmena stráží medzi Vinczeovcami? Viktor taký úprimný ešte nebol: Takto by to dopadlo!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Adela Vinczeová a Viktor Vincze (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Konečne sa dočkali! Adela a Viktor Vinczeovci sa stali oficiálnymi rodičmi malého Maximiliána. Na svojho drobca hrdí rodičia nedajú dopustiť a ako prezradili, život bez neho si už vôbec nevedia predstaviť.

Hoci sa pracovný kolotoč známej dvojice mierne pozastavil a zo svojho tempa obaja upustili, nedeľné večery patrili dlhé týždne tanečnej šou Let´s Dance a malý Max tak trávil čas so svojimi starými rodičmi. Pomoc rodiny Adela s Viktorom vítajú, no rozhodne ju nezneužívajú: "Sme vďační za pomoc a podporu starých rodičov, aj za to, ako bol Maxík prijatý, ale neberieme to na ľahkú váhu a sme si vedomí, že jeho najdôležitejší ľudia sme stále my“.

Max je však bezpochyby spokojné a najmä spoločenské dieťa. Bez problémov zvládol aj generálku obľúbenej tanečnej horúčky. O tom, že si to užíval, svedčia najmä Adeline slová: "Je to tu veľmi podnetné prostredie, Max sa rád prechádza v zákulisí. Pozná Pepeho, Miňa, Peťa, mohol by robiť pokojne aj ďakovačku,“ dodáva so smiechom Adela. 

Nuž a o ďakovačkách vie svoje aj obľúbená moderátorka, nakoľko si v šou Let´s Dance vyskúšala okrem moderovania a porotcovskej stoličky aj samotný tanec. A keďže postu moderátora sa Viktor chopil rovnako dobre, boli sme zvedaví, či by si trúfol obuť nielen tanečné topánky, ale sadnúť si povedzme aj do porotcovského kresla: "Ja by som k tancu nemal čo povedať, bol by to problém, keby sme sa mali vymeniť...", hovorí Viktor s tým, že drtiť tanec síce vie, ale skôr na svadbách či žúroch. A kedy naposledy spoločne žúrovali? Aj na to sme dostali odpoveď...

Výmena stráží medzi Vinczeovcami? Viktor taký úprimný ešte nebol: Takto by to dopadlo! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: SynViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu