Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Separ skončil v BASE: Problémy v Indonézii... Budú ho DEPORTOVAŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

INDONÉZIA - Raper Michael Kmeť známy pod prezývkou Separ, si vyrobil poriadny "prúser". Umelec miluje cestovanie, no a ešte pred Silvestrom sa pobalil a vyrazil do exotiky. Oslavy príchodu roku 2024 si ešte poriadne užil a netušil, akým problémom bude čeliť už o pár dní... Skončil za mrežami!

Separ sa vybral dovolenkovať až do Ázie. Najprv si vychutnal atmosféru prekrásneho Thajska a Singapuru, potom sa presunul do Indonézie, kde si relax užíval po boku svojej partnerky Cynthie a ich spoločných priateľov. Žiaľ, všetko sa zmenilo a dovolenka nabrala dramatické rozmery. 

V Indonézii totiž rapera zavreli za mreže. Dôvodom je vraj to, že jeho cestovné doklady nemali požadovanú dĺžku platnosti. „Kontrolujte si cestovné dokumenty predtým, ako niekam idete. Taká Indonézia to berie dosť vážne. Pas mi končí o štyri mesiace, oni chcú šesť. Takže deportácia," zverejnil na sociálnej sieti Instagram Separ, ktorý na deportáciu čaká v miestnej base. 

Separ skončil v BASE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Cynthia Tóthová )

„Pár dní v base, kým mi pôjde let, ktorým ma deportujú," vysvetlil a následne opísal, aké su podmienky v tamojšej väzbe. „Nárok na jedno jedlo za deň. Žiadna sprcha. Ale aspoň king size posteľ. Snáď v nej nežijú nejaké zloby," vyjadril sa umelec, ktorý musí sedieť v chládku, zatiaľ čo si partička jeho priateľov užíva dovolenku ako má byť. 

„Ako sa hovorí, zažiť treba všetko, ale toto je solídny gec. Kým moji kamoši a frajerka ležia na pláži pár kilometrov odtiaľto," dodal Separ, ktorý sa snáď už onedlho dostane v poriadku domov. 

Separ skončil v BASE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Viac o téme: IndonéziaSeparVäzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu