Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Umelá jojkárka prekvapuje: Kvôli dcére sa musela ZBAVIŤ vylepšenia… Mužovi zostali oči pre plač!

(Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Zuzanita Žilinčíková je verejnosti známa predovšetkým účinkovaním v Nákupných maniačkach či Take me out. Aktuálne je z tmavovlásky už mama a vzorná partnerka, ktorá svojho muža chcela prekvapiť pikantným vylepšením. Dlho sa z neho však netešil... Musela sa ho zbaviť!

Začiatkom marca sa tmavovláska pochválila, že pol roka po pôrode dcérky Aurory sa rozhodla svojho snúbenca potešiť intímnym detailom - dala si prepichnúť bradavky. „Na naše výročie spoločného žitia som si dala piercingy. Odhodlali by ste sa prekvapiť partnera takýmto darčekom? Ja som mimochodom na toto zbierala dlho odvahu,“ vyjadrila sa vtedy. 

No uplynulo len zopár týždňov a Zuzanita hlási, že sa svojho vylepšenia musela zbaviť. „Moje prekvapenie v bradavkách pre drahého moc dlho nevydržalo. Keďže mám malé dieťa, čo nosím na rukách alebo v nosiči, tak je to dosť nepraktické skrášlenie tela. Keď ma niečo obmedzuje v pohodlí s mojou dcérou, tak to musí ísť preč! A tak som si to napriek smutným očiam drahého dala dole,“ priznala mamička. 

Piercengy sa jej vraj všade a o všetko zachytávali. „Dokonca aj spoločná sprcha či kúpanie s dcérkou prestalo byť príjemným zážitkom. Z mojej vlastnej skúsenosti novopečeným  mamičkám nedoporučujem takto prekvapiť muža,“ dodala. 

Viac o téme: Zuzanita Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu