Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stretnutia celebrít s fanúšikmi nie sú vždy milé: Najradšej by som vás OPĽULA! A vzápätí žiada... To VÁŽNE?!

Marianna Ďurianová a Peter Batthyany v relácii Vtip za stovku
Marianna Ďurianová a Peter Batthyany v relácii Vtip za stovku (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Fanúšikovia mnohé celebrity zbožňujú a za spoločnú fotku by urobili čokoľvek. Ak však herec stvárňuje negatívnu postavu, stretnutia môžu dopadnúť aj celkom ináč.

Svojho času sa v jojkárskej relácii Vtip za stovku objavili aj hostia Marianna Ďurianová a Peter Batthyany. Moderátori Ondrej Kandráč a Filip Tůma ich spovedali aj z toho, aké bizarné stretnutia zažili so svojimi fanúšikmi. Skrátka, či sa za nimi ľudia na ulici otáčajú, žiadajú ich o spoločné fotografovanie alebo sa s nimi chcú porozprávať. "Pri mne pľujú", priznal Filip Tůma, ktorý hrá momentáne negatívnu postavu v seriáli Dunaj.

Slávne časy veľkej popularity zažil aj Peter Batthyany: "Bolo zložité chodiť aj do obchodu.... taký malý chlapček pozerá na mňa a hovorí - banán?", spomína na hviezdne obdobie Mafstory. Vypočujte si aj ďalšiu naozaj vtipnú historku so staršou babičkou, o ktorej si Peter myslel, že s ním chce selfie, ale ona chcela čosi viac... a zasmejete sa aj na príhode Ondra Kandráča či Filipa Tůmu. No verili by ste, že stretnutia celebrít s fanúšikmi môžu dopadnúť aj takto?

TOTO nezažije hocikto: Stretnutia celebrít s fanúšikmi môžu dopadnúť aj takto... a nie je to vtipné (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Filip TůmaMarianna ĎurianováTV JOJPeter BathhyányOndrej KandráčVtip za stovku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu