Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otras! KRITIKA Schindlerovej hymny na zápase: Mala ju spievať aj o deň neskôr... Náhla STOPKA!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (2)
Martina Schindlerová (Zdroj: Instagram/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V uplynulých dňoch sociálne siete obleteli zábery z piatkového hokejového zápasu Slovana s Košicami. Ten slovenskou hymnou otvárala speváčka Martina Schindlerová (35). Za svoj spev si však vyslúžila vlnu kritiky. Spievať mala vraj aj v sobotu... Náhla stopka!

Galéria: Martina Schindlerová

Sociálnymi sieťami sa v týchto dňoch šíri nahrávka z piatkového hokejového zápasu. Svojim spevom ho otvárala hviezda prvej série šou SuperStar Martina Schindlerová. Ako na športových podujatiach býva zvykom, zaspievala slovenskú hymnu. Jej výkon však vyvolal ohlasy, ktoré zrejme nečakala.

Videom svojho spevu sa pochválila aj ona sama na svojom profie. „Spievala som slovenskú hymnu pred hokejovým zápasom Slovana s Košicami, a bol to pre mňa úžasný zážitok. Užila som si aj našu hymnu, aj atmosféru. Milujem, keď ľudia takto spolu svorne fandia,“ napísala na sociálnej sieti Instagram. 

Tým však len dala priestor verejnosti, aby sa vyjadrili k jej výkonu. „Prepáč, ale toto bolo niečo strašné, to sa nedá ani dopočúvať,“ napísal jeden z komentujúcich. „Otras... trápne... Všetkým na smiech,“ pridal sa ďalší. „Martina, jedna rada, je absolútne faux pas upravovať štátnu hymnu, je to neúcta, nespievala si Gotta ani Gombitovú, ale štátnu hymnu Slovenskej republiky.“

Zaujímavosťou je, že Schindlerová mala pôvodne spievať aj v úvode sobotného zápasu. To sa však náhle zmenilo. „Mala som spievať hymnu aj pred druhým domácim zápasom Slovana s Košicami, ale v sobotu sa narýchlo prišlo na to, že existuje povera, že keď spieva ten istý spevák hymnu dvakrát za sebou, prináša to domácemu klubu smolu. Slovan síce prehral, ale teda nemôže to byť na mňa,“ vysvetlila Schindlerová.

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu