Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DETAILY druhej svadby hviezdy Mamy na prenájom: TOTO ich mrzelo, ale potom... Nečakaná ZMENA!

Herečka Monika Horváthová
Herečka Monika Horváthová (Zdroj: Ján Zemiar)

VYSOKÉ TATRY - Monika Horváthová (31) sa vydala ešte minulý rok. S partnerom Dominikom zorganizovali mini svadbu v kruhu najbližších. A pred pár dňami si povedali áno už po druhýkrát. Herečka nám prezradila detaily druhej svadby v luxusnom hoteli!

Monika Horváthová sa už niekoľko týždňov predstavuje ako Monika Szabó. Z herečky sa ešte minulý rok stala vydatá pani. Ako najprv prezradil ich svadobný fotograf, herečka s manželom Dominikom plánovali dve svadby. Potom sa k nemu pridala aj ona a vysvetlila, prečo sa tak rozhodli.

Galéria: Monika Szabó

„Mal to byť len civilný obrad... "povinná jazda" - prvý krok k tej veľkej svadbe, ktorá nás čaká v marci. Podpíšeme papiere a ide sa domov. Ale prišlo uvedomenie... Pre nás je to predsa veľky krok! Pre nás, pre naše deti, našu rodinu... Pre babičky, ktoré s nami nevycestujú v marci do Tatier. A tak sme z tejto "povinnej jazdy" spravili neodmyslitel'nú sučasť toho, čo vo výsledku spečatí našu lásku, našu rodinu... Oslávili sme to s našimi najbližšími a bolo to magické!“ zverila sa.

Pred pár dňami mali v luxusnom hoteli vo Vysokých Tatrách svadbu číslo 2. My sme preto hviezdu Mamy na prenájom kontaktovali, aby nám prezradila detaily. No a spočiatku ich mrzela jedna vec, ktorá sa nečakane zmenila! „Svadba bola pre nás výnimočná tým, že sme ju mali v zimnom období v Tatrách a splnili sa tak všetky naše očakávania. Chvíľu nás mrzelo, že tam nebude toľko snehu, ako sme si mysleli, nakoľko tento rok bolo šialené teplo počas posledných týždňov. Ale stal sa zázrak, a nám tesne po obrade začalo vonku nádherne snežiť a snežilo až do druhého dňa,“ povedala pre Topky.sk.

„Plánovať sme ju začali niekedy začiatkom jesene. Pôvodne sme si mysleli, že budeme mať na to necelý rok, keďže sme uvažovali nad svadbou v lete. Ale potom sme spoločne prišli na to, že naša svadba musí byť zimná predsa. Obom sa tá predstava viac páčila. Obávali sme sa však toho, či tak veľkú svadbu zvládneme zorganizovať za pol roka. Ale nakoniec to absolútne nebol problém. Mali sme okolo seba skvelých profesionálov, ktorí nám s tým pomáhali,“ uviedla s tým, že mali na pomoc skvelú svadobnú koordinátorku.

„V momente ako ma Dominik požiadal o ruku som vedela, kam budú smerovať moje kroky v prípade výberu svadobných šiat,“ pokračovala. Svadobné šaty boli podľa jej slov láska na prvý pohľad. Medové týždne si užívajú tiež v Tatrách spolu s deťmi. „Medové týždne máme práve teraz. Nemôžeme a ani nechceme ignorovať skutočnosť, že sme rodičia, a tak teda si užívame tieto najbližšie dni po svadbe spolu s našimi deťmi v Tatrách. Ostali sme tu a vychutnávame si spoločne ten sneh, ktorý napadal počas našho svadobného víkendu,“ dodala na záver. Mladomanželom gratulujeme.

Viac o téme: Monika HorváthováMama na prenájomMonika Szabó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu