Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúce ODHALENIE známych Sloveniek: Kucherenko a hviezda Markízy sú RODINA!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko sa pred rokmi dostala do povedomia verejnosti vďaka vzťahu s Vilom Rozborilom (56). Potom pútala pozornosť svojimi plastickými vylepšeniami a aktuálne opäť ohuruje prirodzenejším vzhľadom. Málokto však tuší, že blondínka je v rodinnom vzťahu s inou známou Slovenkou. Je švagrinou hviezdy Mamy na prenájom!

Hoci sa Silvia Kucherenko v spoločnosti už veľmi neobjavuje, na sociálnych sieťach má obrovské množstvo sledovateľov. Tým dala v týchto dňoch možnosť pýtať sa na otázky, ktoré ich zaujímajú. A na svetlo sveta vyšla naozaj zaujímavá informácia. Ukázalo sa totiž, že blondínka je v rodinnom vzťahu s inou známou Slovenkou. 

Galéria: Silvia Kucherenko

Reč je o hviezde markizáckeho seriálu Mama na prenájom - Monike Szabó. Keď prišla Silvii od sledovateľa otázka, či je s Monikou rodina, odpovedala: „Už čoskoro, ale v podstate už áno. Že drahá?“ odpovedala otvorene Kucherenko a označila aj obľúbenú herečku. Tá sa rozhodla ich rodinné prepojenie ešte viac priblížiť. 

„Silviina mamina a Dominikov (herečkin manžel, pozn. red.) tato tvoria už dlhé roky pár. Takže sú z nás v podstate švagriné. Milé na tom celom je, že sme donedávna boli v rodine dve Moniky Horváthové,“ prezradila seriálová Lucia, ktorá sa za slobodna volala Horváthová... No a presne tak sa volá aj Silviina mama. 

Herečka Monika Horváthová s manželom Dominikom
Zobraziť galériu (9)
Herečka Monika Horváthová s manželom Dominikom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Silvia KucherenkoMonika Szabó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu