Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenský režisér PRIZNAL svoj najväčší STRACH: Tohto sa BOJÍM!

Peter Bebjak Zobraziť galériu (3)
Peter Bebjak (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Po filme Trhlina od spisovateľa Jozefa Kariku, slovenský režisér Peter Bebjak prichádza s ďalším mysterióznym thrillerom inšpirovaným bestsellerom s názvom Smršť, pri ktorom sa rozhodne vo vás ozve aj strach. Nám samotný režisér priznal, čoho sa bojí najviac.

Slovenský režisér PRIZNAL svoj najväčší STRACH: Tohto sa BOJÍM! (Zdroj: Ján Zemiar)

Ak ste fanúšikmi mysterióznych a psychologických thrillerov, rozhodne si nenechajte ujsť najnovší počin od slovenského režiséra Petra Bebjaka s názvom Smršť. Na slávnostnej premiére sme nechýbali ani my, a tak sme si ho rovno vyspovedali. Hneď na úvod nám Peter prezradil, čo ho fascinuje na tomto žánri a neskôr sme načreli aj do jeho súkromia a dozvedeli sa aj to, z čoho on sám má najväčší strach.

Galéria: Premiéra filmu Smršť

„Je to vždy zaujímavé, keď sa človek dostane do hraničných situácii, pretože vtedy sa nespráva normálne, ale správa sa vyhrotene a ty keď sa už dostaneš do hraničných situácii, tak zrazu sa môžeš prekvapiť z toho, aký si človek, čo ťa vlastne trápi a čo trápi tvojho partnera, partnerku, takže z toho vzniká zaujímavý konflikt,“  začal vo všeobecnosti hovoriť režisér pre Topky.sk.

A v takejto hraničnej situácii sa práve ocitol herec Tomáš Maštalír a Aňa Geislerová, ktorých si vybral do hlavných úloh. A práve oni istým spôsobom skrze postavy bojujú so svojím strachom. A čo najviac desí samotného režiséra? „Je viacej vecí,“ priznal Peter. Z čoho všetkého má Peter Bebjak obavu a prečo to tak je, sa už dozviete v našom rozhovore vyššie.

Slovenský režisér PRIZNAL svoj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Tomáš MaštalírAňa GeislerováSmršťPeter Bebjak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu