Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TAJNÁ párty po premiére filmu Smršť: Prekvapenie pre tvorcov a doslova žúrkovská SMRŠŤ!

Boney M a Eva Máziková, celkom vpravo manažér Noro Mészároš
Boney M a Eva Máziková, celkom vpravo manažér Noro Mészároš (Zdroj: archív NM)

BRATISLAVA - Slávnostnú predpremiéru mysteriózneho thrilleru Smršť si nenechalo ujsť množstvo ľudí. Len minimum z nich sa však ocitlo aj na tajnej párty, na ktorej čakalo obrovské prekvapenie aj samotných tvorcov.

Tomáš Maštalír odštartoval Smršť a s ďalšími hercami a tvorcami sa od nedele vyberie na turné po celom Slovensku. Mysteriózny triler, nakrútený podľa slávnej knižnej predlohy Jozefa Kariku, režíroval Peter Bebjak. Premiéra dopadla na výbornú a ako to býva zvykom, hneď po nej sa konala párty pre tvorcov, hercov a spolupracovníkov, medzi ktorých zavítal aj Jaro Slávik, Noro Mészároš či Matej Drlička s manželkou Adrianou Kučerovou.

Premiéra filmu Smršť: Maštalírova manželka ako DRSNÁ KOČKA a Tormová v SEXI MINI! (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebola to však celkom obyčajná párty. Nielen preto, že bola tajná a uzatvorená, ale hlavne preto, že všetkých zúčastnených čakalo obrovské prekvapenie, ktorým bolo spoločné vystúpenie Mázikovej a Boney M. Ich spojenie riešili spoločne a vopred Noro Mészároš a Jaro Slávik.  A prečo práve Boney M.? Pretože Eva vo filme spieva v úlohe speváčky pesničku “Sunny” od Boney M v novej upravenej verzii, ktorú naspievala vopred v štúdiu. Pesnicka sa vo filme objaví niekoľkokrát v Evinej verzii a raz aj z rádia v originálnej verzii.

A čo sa týka párty a ich vystúpenia - skúška spoločnej pesničky a nácvik choreografie prebiehali iba v deň premietania filmu, kedy sa Eva a Boney M spolu stretli. Na oslave išli naostro a bola to doslova smršť na pódiu. Eva to okomentovala slovami: "Milujem prekvapenia! A toto bolo jedno z nich. S dievčatami z kapely sme si úžasne rozumeli. Keď sme sa stretli, okamžite sme si padli do oka. Dohodli sme si najskôr, kto bude čo spievať a zostavili sme si aj jednoduchú choreografiu, nech to má šmrnc. Aj keď som sa spočiatku obávala, či to všetko stihneme, podarilo sa. Aj po skončení programu sme sa ešte dlho bavili v zákulisi a užívali si spoločné chvíle. Až je mi ľúto, že sa takýto večer nemôže konať aj na ďaľších miestach, kde sa bude film premiérovať."

Galéria: Fotogaléria: TAJNÁ párty po premiére filmu Smršť

Je pravda, že ľudia do poslednej chvíle neverili, že Boney M naozaj prídu. Až kým ich nevideli. Eva a Boney M si veľmi padli do oka. Slovenská speváčka už mala skúsenosť s iným zložením skupiny v minulosti, naposledy sa stretli s Liz Mithcell v Bratislave pri televíznom nakrúcaní. Eve sa ich pesničky veľmi páčia a bolo to cítiť aj na pódiu. Keď Boney M oznámili, že k nim príde Eva, nastala v publiku úžasná atmosféra, ľudia začali tlieskať a skandovať. Všetci sa z tohto spojenia veľmi tešili a ich spoločná pesnička tvorcov filmu veľmi potešila.

 

Viac o téme: Eva MázikováPártyBoney MSmršť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu