Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Smutná oslava Dana Heribana (†43): Dnes by mal 44... Dojemné slová Polnišovej!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram P.P.)

BRATISLAVA - Bol to pre všetkých obrovský šok, keď v máji minulého roka obletela verejnosť správa o úmrtí Dana Heribana (†43). Obľúbený slovenský herec zomrel doma vo Svätom Jure na náhlu disekciu aorty. Dnes by oslávil svoje 44. narodeniny a jeho dlhoročná kolegyňa a kamarátka Petra Polnišová (48) mu venovala dojemné slová... Chýbaš nám, zlatyk!

Z náhleho úmrtia Dana Heribana sa dlho spamätávali nielen jeho priatelia a blízki, ale aj fanúšikovia po celom Slovensku. Herec poslednýkrát vydýchol 24. mája 2023 vo Svätom Jure. Krátko pred smrťou sa vraj sťažoval na obrovské bolesti chrbta, kvôli čomu vyhľadal aj lekársku pomoc. Lekár ho však z nemocnice poslal domov a Heriban nad ránom zomrel. Príčinou boal náhla disekcia aorty. 

Od tohto smutného momentu uplynulo už 10 mesiacov. Dnes by Dano oslávil svoje 44. narodeniny a jeho blízki mu prvýkrát nebudú môcť osobne zagratulovať. Jeho dlhoročná kolegyňa a blízka kamarátka Petra Polnišová si naňho zaspomínala aspoň prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde mu napísala odkaz do neba. 

„Dnes je 25. marca a ty by si mal narodeniny. 44. Chýbaš nám. Všetkým. Zlatyk,“ napísala zronená kamarátka, ku ktorej sa pridal Juraj Kemka, Zuzana Smatanová, ale aj mnoho fanúšikov. Česť jeho pamiatke! 

Galéria: Dano Heriban

Viac o téme: Petra PolnišováDano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu