Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Od NEČAKANEJ smrti Heribana (†43) ubehol už rok: Nikdy si nezvykneme, Danko!

Dano Heriban
Dano Heriban (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - 24. máj bol čiernym dňom pre umelecký svet. Opustil ho totiž nečakane talentovaný herec Dano Heriban vo veku 43 rokov. Ani po roku sa na to, že už nie je medzi nami, nedá zvyknúť...

Daniel Heriban sa narodil 25. 3. 1980 v Trnave. Po absolvovaní štúdia na Divadelnej fakulte VŠMU dostal angažmán v SKD Martin, od roku 2014 bol členom Činohry Slovenského národného divadla. Verejnosť ho v posledných rokoch vnímala najmä ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná. Rovnako, ako sa mu darilo v pracovnom živote, tak i súkromnom. Doma ho čakala manželka Kamila a 3 deti.

Galéria: Rok od smrti Dana Heribana (†43)

Jeho nečakaná smrť otriasla celým Slovenskom a na 24. máj 2023 sa len ťažko zabúda. Zomrel na zástavu srdca v jeho dome vo Svätom Jure. Len deň pred úmrtím pritom údajne navštívil nemocnicu. Trápili ho veľké bolesti chrbta. „V noci mal neznesiteľné bolesti chrbta a pri príchode sanitky dostal zástavu srdca. Bol to môj sused, už ho odviezla pohrebná služba,“ napísal jeden z jeho susedov pod smútočným príspevkom na Instagrame minulý rok.

Ani rok od tejto smutnej správy na Dana kolegovia nezabúdajú. Na počesť výročia smrti niektorí z nich zverejnili príspevky na sociálnych sieťach. Na zosnulého Heribana si zaspomínali napríklad Petra Polnišová, Branislav Jobus i Juraj Kemka.

 

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu