Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ZMÄTOK v divadle kvôli Polnišovej: Diváci na ňu čakali márne... ZABUDLA na vlastné predstavenie!

Petra Polnišová
Petra Polnišová (Zdroj: JZ)

BRATISLAVA - Tento týždeň pre Petru Polnišovú (48) nezačal práve najlepšie. Na sociálnej sieti Instagram si zaspomínala na 44. narodeniny svojho dobrého kamaráta a kolegu Dana Heribana, ktorý minulý rok nečakane zomrel. A myšlienkami bola zjavne úplne niekde inde, lebo vyrobila aj poriadný zmäzok v divadle GUnaGU. Diváci na ňu čakali márne... Zabudla na vlastné predstavenie!

Petra Polnišová je výborná slovenská komička, herečka a najnovšie aj producentka. Začiatkom tohto týždňa sa na ňu diváci tešili v predstavení Nízkotučný život, ktoré sa hrá v Divadle GUnaGU. Predstavenie malo začať 19:30 a v tom čase na ňu už v čakali desiatky divákov. Predstavenie sa však na poslednú chvíľu zrušilo. Fanúšikovia sa tak sklamaní museli vrátiť domov.

A dôvod? Herečka totiž neprišla, zabudla, že má predstavenie. „Veľmi sa ospravedlňujem všetkým divákom, ktorí prišli. Nič zlé sa mi nestalo, len som zabudla, že mám predstavenie,“ priznala Petra, ktorá si v čase predstavenia oddychovala na plavárni. Divákom tak bol ponúknutý náhradný termín. „Veľmi ma to mrzí a v náhradnom termíne budem hrať o život. Na náhradný termín stačí prísť so starým lístkom,“ dodala zahanbená Polnišová, ktorá si už do budúcna na podobné zmätky určite dá pozor. 

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu