Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na obrazovky mieri NOVÁ zoznamka: Česi a Slováci v nej budú NAHÍ!

Toto sme tu ešte nemali! Zobraziť galériu (2)
Toto sme tu ešte nemali! (Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Tak toto! Na televízne obrazovky mieri nová zoznamka. Ľudia sa v nej budú zoznamovať tak, ako ich stvoril Boh.

Nebude záležať na štýle ani na luxusných značkách! Ľudia sa prirodzene pri zoznamovaní pozerajú aj na to, čo má ten druhý na sebe. Následne potom ich zaujíma, čo majú pod oblečením. Nová zoznamovacia šou však tento zaužívaný stereotyp zbúra. Spoznávanie prebehne hneď v Evinom a Adamovom rúchu. Takže sa žiadne nemilé prekvapenie konať nebude! Zoznamka nesie názov Naked Attraction a v zahraničí je už dobre známa.

„Naked Attraction je zoznamka a rande v opačnom slede. Oblečený hosť si vyberá medzi päticou nahých postáv, ktorí sa postupne v jednotlivých kolách odhaľujú od nôh až po hlavu. Vyberajúci každé kolo vyradí jednu osobu, až do posledných dvoch. Pred nimi sa potom tiež vyzlečie a spraví konečnú voľbu. Všetko vyústi do oblečeného rande," znie na internetovej stránke nakedattraction.cz.

„Nahá zoznamka zdôrazňuje nielen fyzickú príťažlivosť, ale aj vzájomnú chémiu a osobnosť bez oblečenia, online filtrov či naaranžovaných fotografií.“ Aktuálne televízia Óčko vyhlásila casting na československú verziu šou. Prihlásiť sa do tohto experimentu môže každý, kto má viac ako 18 rokov. Mali by ste odvahu na takéto zoznámenie sa?

Viac o téme: Naked attraction
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu