Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BOJUJE o srdce markizáckeho ŽENÍCHA: A aha, kto jej ZRAZU padol do oka?!

Anet z Ruže pre nevestu Zobraziť galériu (2)
Anet z Ruže pre nevestu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už niekoľko týždňov ju diváci majú možnosť vidieť na televíznych obrazovkách ako súťažiacu druhej série Ruža pre nevestu. Reč je o pôvabnej Anet, ktorá patrí medzi najväčšie favoritky spomínanej šou. Zdá sa však, že zvodná brunetka má oči aj pre iného fešáka. Vymenila by Radka za tohto mladého zajačika?

BOJUJE o srdce markizáckeho ženícha: A aha kto jej padol do oka?! (Zdroj: Ján Zemiar)

25 ročná vizážistka Anet Slotová sa rozhodla bojovať o lásku cez markizácku reality šou Ruža pre nevestu. Počas natáčania videoklipu od speváčky Ronie sme sa však dozvedeli, že kamery pre ňu nie sú žiadnou novinkou. Najnovšie ju teda okrem spomínaného projektu jej fanúšikovia môžu vidieť aj vo videoklipe “Na čo sa hráme“ od Veroniky Adamičkovej alias Ronie.

Natáčanie videoklipu s Ronie
Zobraziť galériu (2)
Natáčanie videoklipu s Ronie  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Ronie - natáčanie videoklipu - Na čo sa hráme

Keďže sme boli na pľaci prítomní aj my, nedalo nám to, a tak sme si televíznu nevestu aj vyspovedali. „Nie je to moja prvá skúsenosť. Už som bola v niekoľkých videoklipoch, takže už som celkom skúsená v tejto oblasti,“ začala na úvod Anet a postupne sme sa dostali aj k jej sympatiám k ženíchovi Radkovi. A vieme viac! Krásna vizážistka si počas natáčania niekoľkokrát vymenila vrúcne pohľady s markizáckym krásavcom - avšak z inej reality šou. A to s fešným Ladislavom Jamborom, ktorého všetci registrujú pod prezývkou Lu. 

A v tejto súvislosti sme ju konfrontovali s tým, kto sa jej páči viac. „To je ťažká otázka. Ja som dnes spomínala Luovi, že by mohol byť adept na ďalšieho ženícha,“ skonštatovala brunetka po ich prvom zoznámení sa. Komu by však dala prednosť a čo na Anet hovorí aj samotný Lu, sa už dozviete z našich rozhovorov.

 

Markizácky fešák prehovoril o súťažiacej z Ruža pre nevestu: Čo si o nej myslí on? (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: LuAnet SlotováLadislav Jambor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu