Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juraj Bača je v koncoch: Trénovať na nedeľnú šou začal až DNES! To prečo?

Juraj Bača
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Juraj Bača nikdy netancoval, a predsa sa odhodlal obuť si tanečné topánky a zvŕtať sa dokonca pred celým Slovenskom. A robí, čo môže!

Juraj Bača prejavil svoje kvality ako herec, spevák i moderátor. Teraz sa pokúša zabodovať aj tancom. Túto nedeľu však bude mať čo robiť, aby to ustál: „Ak môžem byť úprimný, necítim sa úplne dobre, pretože po nedeľňajšom prenose ma v pondelok úplne vyplo, dostal som vysoké teploty, hneď som dostal nasadené antibiotiká, takže ja som tri dni preležal. Dnes je už dobre, ale je štvrtok a my v nedeľu ideme tancovať niečo, čo ja som ešte ani nevidel“, povedal včera pre topky.sk Juraj stále zachrípnutým hlasom a s vierou, že do nedele stihnú tanec nacvičiť, lebo súťaž ich veľmi baví a boli veľmi radi, keby sa v súťaži udržali čo najdlhšie. Na vypadnutie z nej sa vlastne nedá pripraviť a ani sa s tým vopred vyrovnať: „V kútiku duše dúfam, že budeme pokračovať ďalej, veľmi by ma mrzelo, keby rozlúčka s Let´s Dance bola kvôli chorobe“. 

Juraj sa určite nevzdáva, takže mu treba držať palce a veriť, že napriek indispozícii všetko zvládne a svojím výkonom s tanečnou partnerkou nás milo prekvapia. V treťom kole bude okrem stabilných porotcov prítomná aj  Nela Pocisková, bude to preňho plus či mínus? Sledujte v nedeľu o 20.30 na Markíze. 

Juraj Bača je v koncoch: Trénovať na nedeľnú šou začal až DNES! To prečo? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu