Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hanychová po SÚDOCH s Prachařom a Soukupom: VZDÁVA SA... Veľkonočné uzmierenie?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar/Instagram J.S.)

PRAHA - Agáta Hanychová (38) posledných niekoľko mesiacov chodila na súd ako na hodiny klavíra. Doťahovala sa totiž s Jaromírom Soukupom (55) a Jakubom Prachařom (40) o ich dcéry - Rozárku a Miu. Obaja si neprajú, aby influencerka zverejňovala ich fotky na sociálnych sieťach. A ona sa vzdáva... Otcov vyzýva k veľkonočnému uzmiereniu!

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta Hanychová to s otcami svojich detí "nemá ľahké". Zatiaľ čo k jednému sa po rokoch vrátila a povedala mu svoje áno, ďalší dvaja ju vláčia po súdoch. Dôvodom sú dcéry Mia a Rozárka. Jakub Prachař a Jaromír Soukup si totiž neželajú, aby ich influencerka zverejňovala na sociálnych sieťach a plánujú tomu všemožne zabrániť... Pokojne aj súdnym zákazom. 

V posledných týždňoch tak Hanychová chodila na súd ako na hodiny klavíra. No už má toho zjavne dosť. Na Veľkú noc sa preto rozhodla urobiť veľký krok a oteckom ustúpiť. „Veľká noc sú sviatky nádeje. Milí oteckovia J+J! Prosím ukončime mediálny a súdny boj. Kvôli pohode našich detí už súhlasím so všetkým,“ adresovala odkaz na sociálnej sieti Prachařovi a Soukupovi. 

„Plaťte výživné, aké si myslíte, že si vaše dcéry zaslúžia. Rešpektujem vaše prianie dcéry nefotiť. Píšem vám verejne, rovnako ako verejne prebieha spor. Všetci zúčastnení potrebujeme pokoj. Ďakujem. Matka všich dcér: Mie a Rózy,“ dodala Agáta. Spomínaní oteckovia sa k Hanychovej príspevku zatiaľ nijako nevyjadrili. Nechajme sa teda prekvapiť, či tieto slová napokon súdne ťahanice skutočne ukončia. 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub PrachařJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu