Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

2. kolo Let's Dance: Vinczeho TRAPAS, Ďurovčíka v porote VYMENILI a... Toto je 1. VYPADNUTÝ PÁR!

Hana Gregorová a Róbert Pavlík si zatancovali cha-chu na pieseň od Bette Midler - Mambo Italiano. Herečka vo fialových minišatách predviedla ukážkové štíhle nohy, ktoré by jej mohli závidieť aj podstatne mladšie ženy. Do publika prišiel dvojicu podporiť aj Hanin syn Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou. A výkon jeho mamy ho zjavne dojal. Na záver si s úsmevom pretieral oči. Dvojica si od poroty vyslúžila 22 bodov.

Hanu Gregorovú prišiel do hľadiska podporiť jej syn Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou.
Zobraziť galériu (9)
Hanu Gregorovú prišiel do hľadiska podporiť jej syn Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou.  (Zdroj: Voyo)

Ôsmim párom na parkete boli Juraj Loj a Natália Horváthová, predvliedli cha-chu na pieseň od Guns N' Roses - Welcome to The Jungle. A vyslúžili si za ňu standing ovation. „Bol to najlepší tanec večera, jednoznačne. Pani Drexler tu jačala ako zmyslov zbavená. Vyvolali ste v nej temné pudy,“ zahlásila Polnišová a pridala sa aj Tatiana: „To bolo výborné!“ Vrcholom všetkého bolo, keď sa Ďurovčík a Juraj Loj vymenili - herec tak na chvíľu sedel na kresle porotcu. Dvojica si vytancovala 33 bodov. 

Juraj Loj nahradil v porote Jána Ďurovčíka
Zobraziť galériu (9)
Juraj Loj nahradil v porote Jána Ďurovčíka  (Zdroj: Voyo)

Tina a Vilém Šír predviedli na parkete waltz na pieseň od Whitney Houston - You Light Up My Life. Aj táto dvojica si vyslúžila transparent - speváčka má totiž zajtra okrúhlych 40 rokov a jej blízki jej pripravili nápis "Všetko najlepšie Tinka". V tanci sa vraj od minulého týždňa viditeľne zlepšila. „Si vzorom pre mnohé ženy, pre matky, štíhle, aj pre nás pekné...“ zahlásila Polnišová. Dvojica si vytancovala 28 bodov. 

Viac o téme: Let's DanceJuraj LojJán ĎurovčíkViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu