Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

2. kolo Let's Dance: Vinczeho TRAPAS, Ďurovčíka v porote VYMENILI a... Toto je 1. VYPADNUTÝ PÁR!

Petra Dubayová a Matyáš Adamec predviedli Jive na pieseň od Shampoo s názvom Trouble. Herečka pri tanci predviedla aj veľmi sexi kostým, ktorý pozostával z kratučkej károvanej sukne a priesvitného topu, ktorý odhaľoval jej čiernu podprsenku. No Petru Polnišovú očidivne zaujal profesionálny tanečník. „Nerozmýšľal si, že by si robil choreografie aj pre staršie ročníky?“ zahlásila, na čo jej Matyáš odpovedal, že sa dohodnú v zákulisí. Dvojica si vytancovala 28 bodov.

Petra Dubayová mala na sebe skutočne sexi kostým.
Zobraziť galériu (9)
Petra Dubayová mala na sebe skutočne sexi kostým.  (Zdroj: Voyo)

Piatym tanečným párom bol Ján Ďurica a Vanessa Indrová. Dvojica predviedla ladný walz na pieseň od Norah Jones - Come Away with Me. „V tomto tanci som sa naozaj cítil dobre a vstúpil som aj do choreografie a tá zdvíhačka bol môj nápad,“ zahlásil futbalista. Moderátor tiež prezradil, že z tanečnice sa stala čerstvá triedna učiteľka - vyučuje 1. ročník základnej školy. Dvojica si vytancovala 24 bodov. 

Ako šiesty pár sa predstavili Ján Tribula a Natália Glosíková s quickstepom. Ten tancovali na pieseň od Meghan Trainor - I Love Me. Dvojicu do hľadiska prišli podporiť Jankovi kolegovia zo spravodajstva a prichystali si aj obrovský transparent. A zdá sa, že ich podpora zafungovala - podľa slov Jána Ďurovčíka bolo 90% jeho tanca dobrých. Výzorom ho však prirovnal k Travoltovi a Jurajovi Lelkesovi. Petra Polnišová zas zahlásila, že podľa jej detí patrí Tribula do finále. Možno aj preto mu dala 10-ku! Janko a Natália si vytancovali 25 bodov.

Viac o téme: Let's DanceJuraj LojJán ĎurovčíkViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu