Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapivé PRIZNANIE Tribulu: Mal sa stať FARÁROM... Jeho rozhodnutie zmenilo až TOTO!

Ján Tribula Zobraziť galériu (7)
Ján Tribula (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Piate kolo Let's Dance sa nieslo v znamení Veľkej noci. A najväčšie kresťanské sviatky priviedli Jána Tribulu (49) k veľkému odhaleniu. Plánoval sa stať farárom. Jeho rozhodnutie slúžiť cirkvi zmenilo až toto!

Ján Tribula odhalil, že pochádza z veľmi veriacej rodiny, a tak sa u nich Veľká noc niesla najmä v uctievaní kresťanských tradícií. „Ja ako dieťa som veľkonočnými sviatkami žil. Na Veľký piatok, keď je prísny pôsť, sme nejedli mäso, dokonca som zbožňoval svätenie košíkov plných dobrôt, keď sme takí vyhladovaní prichádzali do kostola,“ prezradil v Let's Dance markizácky redaktor. 

Galéria: 5. kolo Let's Dance

Viera Tribulu sprevádza od útleho detstva a jeho mama verila, že aj jeho ďalšie kroky budú viesť týmto smerom. „Ako 6-ročný som začal miništrovať a mama mi povedala, keď pôjdeš za farára, kúpim ti koňa. No poviem vám, bolo to veľké pokušenie, lebo vtedy som sníval o vlastnom koni. Ale potom človek príde do puberty, prvé lásky a sen o farárovi sa rozplynul. Tak som si na koňa musel zarobiť sám,“ prezradil "tanečník". 

Odhaliť svoj vzťah ku kresťanstvu takto verejne však preňho nebolo jednoduché. „Viera je pre mňa ako kompas, všetko je to pre mňa veľmi intímne, aj rozhovory s Bohom, málokedy o tom takto verejne hovorím. Veriaci človek nikdy nie je sám,“ dodal Tribula. 

Ján Tribula
Zobraziť galériu (7)
Ján Tribula  (Zdroj: psc)

Viac o téme: Let's DanceJán Tribula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu