Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exmoderátorka podstúpila TRANSPLANTÁCIU obočia: 2 týždne po zákroku... TOTO sa jej začalo diať!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Instagram K.K./Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom januára Kristína Kormúthová prezradila, že plánuje podstúpiť transplantáciu obočia. Dlhé roky si chodievala to svoje dávať tetovať, no teraz sa rozhodla svoju chybičku krásy raz a navždy odstrániť. Od zákroku uplynuli dva najkritickejšie týždne... A takto to s ním vyzerá aktuálne!

Každá žena na sebe vidí "nedokonalosti", ktoré sa snaží nejak odstrániť. Aj Kristína Kormúthová má takúto chybičku krásy, s ktorou bojuje od svojich 17-tich rokov. Príroda jej nenadelila husté obočie, a tak si ho dávala pravidelne tetovať. Za 20 rokov túto procedúru podstúpila dokopy 16-krát. Pred časom sa však rozhodla, že svoj "problém" chce vyriešiť raz a navždy. 

Najprv musela ísť na odstránenie tetovania - pre úplné vyblednutie atramentu musela absolvovať 4 sedenia. A vo februári sa už išlo na samotnú tranplantáciu. Štepy jej najprv museli vyoperovať zo zadnej časti hlavy. „Samozrejme ich bolo treba vypreparovať aj s korienkom. Samotný vlas by inak nerástol,“ prezradila Kristína s tým, že dokopy jej z pokožky vybrali 200 štepov a zákrok od zakreslenia obočia až po samotný koniec tranplantácie trval približne 4 hodiny. 

Exmoderátorka podstúpila TRANSPLANTÁCIU obočia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Následne 2 týždne si treba dávať veľký pozor, aby sa zasadené štepy nevytratili. Tie v prípade Kristíny uplynuli v stredu. Zaujímalo nás preto, ako to s jej obočím vyzerá aktuálne. „Obočie je práve v stave, že postupne ma chĺpky jeden po druhom šťastne opúšťajú, teda zatiaľ ideme podľa plánu. Koža je krásne zahojená. Používala som výbornú hojacu masť, novinku na trhu a naozaj mi celú obnovu kože urýchlila,“ prezradila pre Topky.sk Kormúthová. 

Svrbenie je vraj na ústupe a cíti ho už len sem-tam. „Ale to je dobré znamenie. Očakávam, že keď vypadnú všetky implantované chĺpky, tak do cca 2 mesiacov už budem mať obočie, po ktorom som tak veľmi túžila,“ upresnila podnikateľka, ktorá sa už teraz vytešuje z hustého obočia. Maľovať si ho teda zatiaľ nemusí. „Avšak keď vypadá a budem čakať na "nové", tak si ho určite budem dokreslovať,“ dodala. Zákrok Kormúthovú pri množstve 200 štepov vyšiel 1500 eur.

Galéria: Kristína Kormúthová

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu