Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dubaj sa OTRIASA v základoch: Známa Slovenka VYCÚVALA z kúpy bytu... TOTO je dôvod!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (2)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA/DUBAJ - Nie je žiadnym tajomstvom, že Slováci vo veľkom skupujú byty v Dubaji. Urobili tak napríklad aj Jasmina Alagič s Patrikom Rytmusom Vrbovským či Zuzana Strausz Plačková. Známa Slovenka bola kúsok od toho, aby do nehnuteľnosti zainvestovala, no vycúvala z toho. Toto je dôvod!

Dubajom sa prehnala poriadna búrka, ktorá v meste narobila "šarapatu". Pršať začalo už v noci z pondelka na utorok. No a dažde cez deň neutíchali, ešte viac zosilneli. V Emirátoch sú zaplavené ulice, diaľnice i letisko. Miestne médiá označili silný dážď za historickú poveternostnú udalosť, ktorá prekonala doposiaľ všetky zmeny počasia. Dažďová voda nenarobila problémy len na cestách, ale svoje si zažili aj budovy.

Galéria: Kristína Kormúthová

Preto sa mnohí Slováci, ktorí si v Emirátoch zaobstarali nejakú nehnuteľnosť, môžu teraz s obavami chytať za hlavu. Realitu toho, čo táto situácia spôsobila, zverejnila na Instagrame exmoderátorka Kristína Kormúthová. „Keď vie dážď zničiť aj takú budovu, akou je Mall of the Emirates, tak čo to urobí s tými investičnými bytmi postavenými za 3,2,1...“ poznamenala plavovláska. Sama priznala, že jeden taký si chcela zaobstarať, no rýchlo si to rozmyslela.

Dubaj sa OTRIASA v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram KK)

„Priznám sa, že tiež som mala už len krok od toho, aby som investovala práve v tomto meste, ale opäť sa mi potvrdilo, že nie je všetko zlato, čo sa blyští,“ rozpovedala sa. No a dôvodom jej zmeny názoru bola práve "kvalita" stavieb. „Všetko postavené z papiera alebo ako kamarátka hovorí, zo sopľa. Aj preto sú tam tie byty "také lacné",“ prezradila.

„Veľmi mi je ľúto každého, kto utrpel škody. Zničené domy, zničené autá, ja len dúfam, že sa nikomu nič nestalo,“ dodala s tým, že všetkým drží palce, aby to prežili bez ujmy na zdraví. Polícia však informovala, že v emiráte Rás al-Chajmá na severe krajiny zomrel 70-ročný muž, ktorého vozidlo strhla záplavová voda. Byty v Dubaji si zaobstarali napríklad podnikateľka Zuzana Strausz Plačková či manželia Vrbovskí.

Viac o téme: DubajDážďKristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu