Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Arabela už po čarovnom prsteni netúži, ale... TOTO želanie sa jej zatiaľ NESPLNILO!

Jana Nagyová
Jana Nagyová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ani herečka Jana Nagyová si nemohla nechať ujsť Let´s Dance. Na tanečnú šou prišla v sprievode svojej netere a veľmi si to v hľadisku užívala.

Jana Nagyová, ktorú si najviac pamätáme z nezabudnuteľného seriálu Arabela, prišla na Let´s Dance podporiť hlavne Hanku Gregorovú: "Ja ju strašne obdivujem, ale to nie je o tom, koľko má človek rokov, ale že to berie s humorom, s nadsázkou, že človek má rád život, to je na nej vidieť, a o tom to je... Jej obrovská energia, ktorú dokáže televíznym divákom pretlmočiť", ospevuje ju herečka, ktorá už po čarovnom Arabelinon prsteni netúži. Splnil sa jej totiž najväčší sen - vrátila sa na televízne obrazovky a v nakrúcaní aj pokračuje. Ako ju po rokoch prijali kolegovia, sa dozviete z videa.

Každopádne Jana Nagyová prezradila, aké má zatiaľ nesplnené želanie. Týka sa rodiny, ktorá je roztrúsená po celom svete. Vnučka od dcéry je vo Viedni a vnuk od syna žije na Novom Zélande. Najmladšia dcéra s manželom žijú v Berlíne a zatiaľ dieťa nemajú. 

Arabela už po čarovnom prsteni netúži, ale... TOTO želanie sa jej zatiaľ NESPLNILO! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Let´s DanceDetiJana Nagyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu