Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy Slovák 2 roky po smrti babky: Začal sa zbavovať jej vecí… Neuveríte, čo z nich dal VYROBIŤ!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Peter Žákovič)

BRATISLAVA - Prísť o blízkeho človeka je vždy veľmi ťažké. A následne ešte ťažšie zbavovať sa vecí po ňom. Vyhodiť ich srdce nedovolí, no skladovať sa tiež nemôžu večne. Svoje by o tom vedel hovoriť aj kmotor Veroniky Nízlovej, Tomáš Stríž. Prominentnému šperkárovi pred dvomi rokmi zomrela babka... Neuveríte, čo urobil s jej vecami!

Krstný otec malej Ney Nízlovej mal k svojej babke veľmi blízko. Pred dvomi rokmi však rodinu zasiahla obrovská rana a milovaná stará mama zomrela. Rodina sa zo straty spamätávala veľmi dlho... Prakticky sa s ňou vyrovnala len nedávno. Prišiel tak čas rozmýšľať, čo s vecami po zosnulej. Vyhodiť ich nepripadalo do úvahy, srdce im to nedovolilo.

Tomáš sa preto rozhodol zobrať veci do vlastných rúk. „Mama sa len nedávno zmierila s odchodom svojej maminy (mojej babky) z tohto sveta. Dospela do štádia, kedy si povedala, že nastal čas odovzdať babkine veci do domova alebo niekam, kde budú maťešte svoje využitie. Keď som sa to dozvedel, bolo mi to ľúto, no vedel som, že je to tak správne,“ vyjadril sa Tomáš.  Svojej mame preto pripravil skutočne nevšedný darček. Z oblečenia po babke dal vyrobiť plyšových mackov. 

Známy Slovák 2 roky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív TS)

„Takýto darček som nečakala a ani si nikdy nepredstavovala. Bola som už rozhodnutá, že maminkine veci dám už preč. Tomáš ma úplne šokoval (v dobrom samozrejme),“ priznala Tomášova mama. „Hneď ako som macíka zbadala, mi Tomáš nemusel nič k nemu povedať a vysvetľovať. Hneď som vedela a spoznala jej veci. Veľmi sa z neho teším a aj som si poplakala a zaspomínala na spoločné chvíle s maminou,“ dodala pani Judita. 

Známy Slovák 2 roky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Peter Gaman)

Viac o téme: Tomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu