Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Retro burgráreň z markizáckej šou Na nože: NA PREDAJ... Za takmer 400-tisíc eur!

Zobraziť galériu (4)

PREŠOV - Televízia Markíza v stredu odvysielala druhú epizódu novej série markizáckej šou Na nože. V nej šéfkuchár Martin Novák zavítal do retro burgrárne v Prešove, ktorej sa príliš nedarilo. Majitelia boli vo veľkých finančných problémoch a situáciu znášali ťažko aj psychicky. Práve v čase, kedy sa relácia vysielala, sa na inzertnom portáli objavila ponuka - objekt, v ktorom sa prevádzka nachádza, je na predaj. Za takmer 400-tisíc eur!

Len v stredu Markíza odvysielala epizódu šou Na nože, v ktorej šéfkuchár Martin Novák pomáhal retro burgrárni v Prešove. Majitelia Eva a Dávid prevádzku prevzali tesne po pandémii a hoci verili, že sa im biznis časom rozbehne, nestalo sa tak. Reštauráciu dotovali z vlastných prostriedkov, až sa ocitli vo veľkých finančných problémoch...

Martin im však ukázal správny smer a podniku sa opäť začalo dariť. O to väčší šok nastal, keď sa prevalilo, že burgráreň je na predaj. Na portáli Bazoš sa totiž objavil inzerát, v ktorom sa ponúka celý multifunkčný objekt, ktorého súčasťou je okrem dvoch autoumyvární a nabíjacej stanice, aj prevádzka spomínanej burgrárne. Objekt sa ponúka za sumu 365-tisíc eur. 

Retro burgráreň z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Za predajom však nestoja Eva a Dávid, ale majiteľ, od ktorého si priestory prevádzky prenajímajú. „Máme štandardnú nájomnú zmluvu na dobu určitú, ktorá je platná ešte deväť rokov. Rozprával som sa s majiteľom objektu a on skutočne ponúkol do predaja celú budovu, ale bolo to ešte dávnejšie pred odvysielaním Na nože. A inzerát už aj stiahol, čiže by sme mali pokračovať normálne ďalej, aj keby sa objekt predal,“ vyjadril sa pre markiza.sk Dávid. 

Spomínaný inzerát sa však ešte 1. marca na spomínanom portáli nachádzal a dokonca bol "topovaný", aby sa ukazoval medzi prvými. Oslovili sme preto v tejto súvislosti majiteľov podniku aj my. A tí nám prezradili, že ani v prípade zmeny majiteľa objektu, sa pre nich nič nemení. „Nový majiteľ ak to kúpi, pokračuje s nami v nájme,“ dozvedeli sme sa. A ako sa im teraz darí? „Od vysielania na Voyo nestíhame.“

Retro burgráreň z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bazos.sk)

Viac o téme: Tv MarkízaNa nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu