Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Reštaurácia z Na nože obeťou VANDALOV: Rozkopali, čo im prišlo do cesty... Šokujúci ZVRAT!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: archív Hotel Tulipán/Tv Markíza)

TATRANSKÁ LOMNICA - Hotel v Tatranskej Lomnici sa objavil v druhej sérii markizáckej šou Na nože. Prevádzka vďaka šéfkuchárovi Martinovi Novákovi (37) doslova chytila druhý dych a stala sa vyhľadávanou zastávkou turistov. V noci zo soboty na nedeľu sa však stala terčom vandalov. Rozkopali, čo im prišlo do cesty... Incident mal však šokujúci zvrat!

Pamätáte si ešte hotel, ktorý sa síce nachádzal v turisticky vyhľadávanej Tatranskej Lomnici, no napriek tomu sa mu nedarilo? Majiteľ Peter Gajdošík ho prihlásil do druhej série Na nože a Martinovi Novákovi sa prevádzke podarilo vdýchnuť nový dych. Našiel dokonca nového šéfkuchára a hotel odvtedy prosperuje. 

Cez víkend však musel majiteľ riešiť nepríjemný incident. „V noci zo soboty na nedeľu zhruba okolo pol jednej v noci sa pri hoteli objavila skupina ľudí, prišli si odfotiť nálepku Na nože, lenže potom nám rozkopali kvetináče, lampu a ďalšie veci,“ vyjadril sa pre markiza.sk s tým, že ne miesto privolal aj políciu. Po dohode s nimi potom zverejnil zábery z bezpečnostnej kamery. 

Reštaurácia z Na nože
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Hotel Tulipán)

Netrvalo dlho a... Udialo sa niečo, čo ho poriadne prekvapilo. Ozval sa totiž jeden z páchateľov. „Zavolal mi a všetko mi vysvetlil. Pôvodne si chceli odfotiť nálepku a ochutnať jedlá, ktoré mali možnosť vidieť v televízii, ale mali sme už zatvorené. Lenže jeden z jeho kamarátov mal nejaké problémy, a tak došlo k tejto nemilej udalosti,“ vysvetlil Gajdošík. 

Situácia sa napokon vyriešila k spokojnosti všetkých. „Dopadlo to tak, že celú škodu boli dnes (v pondelok, pozn. red.) tí mladí muži uhradiť,“ prezradil pre Topky.sk majiteľ, ktorý má aktuálne plné ruky práce. „Práve sme v rekonštrukcii izieb. Darí sa zatiaľ dobre, ďakujeme,“ odpovedal na našu otázku, ako sa hoteli darí. 

Reštaurácia z Na nože
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Hotel Tulipán)

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu