Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Let's Dance začína: Šik Gregorová, SEXI tanečnica v priesvitnom a... Potetovaný fešák ukázal frajerku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

BRATISLAVA - Už v nedeľu štartuje na obrazovkách Markízy ďalšia séria tanečnej šou Let's Dance. V stredu popoludní sa tak konala tlačová konferencia, na ktorej televízia oficiálne predstavila tanečné páry. Hana Gregorová prišla nahodená v šik outfite, tanečnica Eliška Lenčešová provokovala v priesvitnom a... Potetovaný tanečník Matyáš Adamec ukázal frajerku!

Tlačovka k novej sérii markizáckej šou Let's Dance (Zdroj: Juraj Dobis/sk)

Po roku sa na obrazovky Markízy vráti obľúbená tanečná šou Let's Dance. Známe sú mená celebrít, aj profesionálnych tanečníkov, ktorí s nimi budú tancovať. Pred samotným štartom však televízia zorganizovala ešte oficiálne predstavenie tanečných párov... 

Galéria: Tlačovka k novej sérii Let's Dance

Najstaršia účastníčka šou Hana Gregorová medzi svojimi kolegami z projektu doslova žiarila. Oblečená bola v čiernom triblietavom predĺženom saku s čiernymi nohavicami a čipkovaným detailom na hrudi. Na tvári mala široký úsmev a zdalo sa, že vďaka náročným tréningom ubudlo aj nejaké to kilečko. Vyzerala naozaj úchvatne a šik. 

Hana Gregorová
Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Tanečná partnerka herca Jakuba Jablonského - Eliška Lenčešová - je na sexi outfity pri tanci zvyknutá. No napriek tomu vie nimi stále ohúriť. Na tlačovej konferencii sa objavila v zaujímavom kúsku, ktoré pôsobilo akoby pozostávalo z trblietavého body s hlbokým výstrihom a na ňom bola len priesvitná sukňa. Vynikli tak blondínkine krásne nohy!

Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (4)
Eliška Lenčešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Potetovaný tanečník Matyáš Adamec, ktorý tvorí pár s herečkou Petrou Dubayovou, ukázal v spoločnosti aj svoju životnú partnerku. Túlil sa ku krásnej blondínke, ktorá ako sa nám podarilo zistiť, je tiež tanečnicou. Volá sa Adéla, pochádza z Prahy a okrem tanca sa venuje aj tetovaniu. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Let's Dance začína: Šik
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z tlačovej konferencie Let's Dance nájdete v GALÉRII VYŠŠIE!

Viac o téme: Tv MarkízaLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu