Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľná PREMENA slovenskej speváčky: FOTO Na strednej vyzerala… TOTO je fakt ona?

Ronie Zobraziť galériu (3)
Ronie (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Čo si budeme klamať - každý z nás má v archíve fotografiu, ktorú by najradšej zniesol zo sveta či zakopal hlboko po čiernu zem. Na druhej strane, spomienky v takejto podobe môžu byť aj úsmevné alebo povýšia naše sebavedomie, keď si uvedomíme, že dnes vyzeráme lepšie, ako v minulosti! Aha, čo na svetlo sveta vytasila speváčka Ronie!

Speváčka Ronie berie archívne zábery z tej pozitívnejšej stránky. Keďže patrí medzi naše najkrajšie umelkyne a verejnosť má jej sexi výzor v "očku", nemá problém ukázať, ako vyzerala v minulosti. Hovorí sa, že dievčatá rastú do krásy a ženy zrejú ako víno. Nuž a v prípade Veroniky to platí dvojnásobne. 

Neuveriteľná PREMENA slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Arch V.A.)

Plavovláska miluje 90. roky a tomu prispôsobuje aj svoju vizáž a štýl obliekania. Kedysi však fandila celkom iným hudobným štýlom a podľa záberov, ktoré zverejnila, by ste ju možno zaradili medzi kedysi populárnych "emo" nadšencov. V uchu dokonca nosila aj "tunel", ktorý mal veľkosť vyše centimetra. 

Tieto skvosty na sociálnu sieť Instagram vytiahla len teraz, keďže dala svojim fanúšikom priestor na ich zvedavé otázky. A mnohých zaujímalo aj to, kde chodila na strednú školu či to, ako v tom čase vyzerala. Pozrite si jej FOTO z puberty v našej GALÉRII nižšie... No teda... Takto by ste ju asi ani nespoznali!

Galéria: Veronika Ronie Adamičková

 

Viac o téme: RonieVeronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu