Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Miss Slovensko po 12 rokoch opäť na PLASTIKE: Ukázala svoj VYLEPŠENÝ NOS!

Veronika Vágnerová Zobraziť galériu (3)
Veronika Vágnerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci Veronika Vágnerová (37) v roku 2007 presvedčila porotu Miss Slovensko, že je najkrajšou ženou krajiny, ona sama so svojím výzorom stopercentne spokojná nebola. V roku 2012 si preto prvýkrát ľahla pod nôž a nechala si upraviť svoj nos... Uplynulo 12 rokov a plastiku si zopakovala. Aha, ukázala svoj vylepšený nos!

Aj kráľovné krásy dokážu na svojom tele nájsť nedokonalosť, ktorú chcú vylepšiť. Výnimkou nie je ani Veronika Vágnerová, ktorá ešte s priezviskom Husárová v roku 2007 vyhrala titul Miss Slovensko. V roku 2012 sa totiž rozhodla "zatočiť" so svojím starým nosom, s ktorým už dávnejšie nebola spokojná. 

Galéria: Veronika Vágnerová

K samotnej plastickej operácii ju však nakoniec dotlačil fakt, že sa jej pri lyžovaní stal úraz a korekcia bola naozaj potrebná. Uplynulo 12 rokov a tmavovláska si pod nôž ľahla opäť. Nos sa totiž časom zmenil a potreboval korekciu. „Môj problém bola poklesnutá špička nosa, ktorej zdvihnutie som riešila už dlhšie. Nakoniec som sa rozhodla, odhodlala k reoperácii a absolvovala som ju v plnej narkóze,“ napísala na sociálnej sieti Instagram.

„Po operácii som necítila vôbec žiadnu bolesť (len chuť na kávu) nemala som ani žiadne modriny,“ dodala Vágnerová s tým, že 5 dní nosila telové lepky na nose, aby bol fixovaný. Jej požiadavkou bolo, aby mohla do týždňa normálne fungovať, čo sa aj podarilo. A pochválila sa aj fotkami pred a po: „Nebolo to jednoduché rozhodnutie, ale som maximálne spokojná.“

Miss Slovensko po 12
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Veronika VágnerováMiss Slovensko 2007
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu