Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hanychová predáva LUXUSNÉ DARY od svojho EX: Čo na to hovorí Soukup?

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Instagram AH)

PRAHA - Agáta Hanychová, ktorá sa koncom minulého roka vydala za Mirka Dopitu, sa zbavuje posledných spomienok na svojho ex - Jaromíra Soukupa. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram sa rozhodla predať nielen luxusný šperk v hodnote viac ako 4 500€, ale aj auto, ktoré dostala za pôrod dcérky Rozárky...

„Dievčatá, tu som sa rozhodla predať pár vecí, ktoré už nechcem mať. Zlá energia pre mňa," napísala Agáta k fotografii luxusného šperku, ktorý predtým neustále nosila na krku a bol darom práve od Jaromíra Soukupa. „Ľahko nosený, krásny stav. Aktuálne nedostupný, limitovaná edícia. Komplet balenia s certifikátom,“ inzerovala brunetka. 

Hanychová predáva LUXUSNÉ DARY
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

A tam ani zďaleka neskončila. Na predaj ponúkla aj auto, ktoré jej Soukup podaroval za pôrod ich dcérky Rozárky.  „Dostala som auto, pretože som ho mala staré. Ale ja stále niečo dostávam,“ vysvetlila pre český Blesk Hanychová. 

Spomínaný plátok napokon kontaktoval aj samotného boháča a zisťovali, aký má názor na to, že jeho ex predáva dary, ktoré od neho dostala. „No, nerobí sa veľa vecí, čo robí pani Dopitová. Čo by som na to povedal...,“ rypol si Soukup. A aký je váš názor? Dokázali by ste predať dary, ktoré ste kedysi dostali z lásky? 

Hanychová predáva LUXUSNÉ DARY
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu