Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trpké priznanie českej herečky: Točenie EROTICKÝCH scén... Nedodržiavali jej HRANICE!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - O českej herečke Denise Nesvačilovej (32) sa počas uplynulého roka hovorilo predovšetkým v súvislosti s jej milostným životom. Zaplietla sa totiž so scenáristom Petrom Kolečkom (39). A v čase, kedy dvojica plánovala svadbu, sa on potajomky oženil so svojou bývalkou Anetou Vignerovou (35). Po tejto kauze sa začalo hovoriť, že podvádzaná umelkyňa sa tak trošku odtrhla z reťaze a začala si svoj život užívať naplno. Dokonca sa nechala nafotiť aj pre známy pánsky magazín. No a teraz...

To, že sa Denisa ešte minulý rok odhalila v spomínanom plátku, mnohých prekvapilo. Najnovšie sa ale rozhovorila o tom, že fotenie bolo skutočne príjemné. Ako herečka vraj svojho času omnoho horšie prežívala, keď sa musela vyzliecť pred kamerou a nakrúcať erotické scény. Na rozdiel od pánskeho magazínu, na pľaci vraj nie vždy dodržiavali jej stanovené mantinely. 

V rozhovore pre české Extra.cz porovnala sexi fotenie s točením milostných scén. „Bolo jasne dané, vzhľadom aj k mojej profesii, že ja nemôžem ukázať celé prsia alebo, nedaj bože, iné časti. Povedali sme si, že spodná bielizeň je maximum, a v prípade, že pôjdeme do variantu bez spodnej bielizne, tak z takých uhlov, že nebude nič vidieť. A to sa dodržalo. Bolo to o dosť lepšie ako točiť milostné scény, kde sa často nastavia mantinely, a potom sa nedodržiavajú," prezradila a následne to rozviedla. 

Trpké priznanie českej herečky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Z jej slov je zrejmé, že dohodnuté hranice nahoty počas nakrúcania neraz prekročili. „To je, samozrejme, hrozné. Myslím si, že je dobré si tie mantinely nastaviť a potom ich dodržiavať v rámci úcty k tomu umelcovi aj v rámci tej nálady. Nikto z nás nechceme pracovať v prostredí, kde je niekto naštvaný, že je niečo inak, ako malo byť," hovorí Nesvačilová, ktorá dodala, že v dnes už by so sebou nenechala vybabrať ako v čase, keď bola mladšia. Vtedy si vraj ústa neotvorila a bála sa zareagovať. 

„Stalo sa mi to mnohokrát, preto som bola aj skeptická v rámci toho fotenia pre pánsky magazín. Viac by som to nerozvádzala, niečo z toho je aj dávno. S tými ľuďmi sme si to poväčšine vyrozprávali. Pravda je taká, že ja som sa v tom veľmi mladom veku bála reagovať tak, ako by som reagovala dnes. Dnes si dovolím viac za sebou stáť," uzavrela Denisa spomínanie na nepríjemné zážitky pred kamerou. 

Trpké priznanie českej herečky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia )

Trpké priznanie českej herečky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Denisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu