Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smútok Petra Lipu: Smrť exmanželky Noriny (†71)... Tajil to pol roka!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Peter Lipa (80) prežíva náročné životné obdobie. Okrem toho, že musí navštevovať onkológiu, musí sa vyrovnávať aj so smrťou exmanželky Noriny (†71), s ktorou prežil 36 rokov spoločného života. Smutnú správu tajil pol roka!

Pred Vianocami sa na verejnosť dostala informácia, že Peter Lipa navštevuje onkológiu. Týždenníku Život sa ozvalo viacero čitateľov s tým, že ho tam videli. „Viete, toto nechcem riešiť, ale určite to nebola náhoda, tam sa len tak náhodou nechodí,“ vyjadril sa hudobník, ktorý nepriamo naznačil, že bojuje so zákerným ochorením. 

Galéria: Peter Lipa

Okrem zdravotných problémov sa však jazzman musí vyrovnávať aj s ďalšou veľkou ranou. Ako totiž informuje Šarm, zomrela jeho exmanželka Norina. „Áno, už nie je medzi nami,“ potvrdil Lipa, no viac smrť ženy, s ktorou strávil 36 rokov spoločného života, rozmazávať nechcel. „Bližšie to nebudem komentovať. Bolo to pred rokom, respektíve stalo sa to minulý rok v lete,“ dodal. 

Všetko vraj nasvedčuje tomu, že ju, podobne ako Lipu, trápila vážna choroba. Peter a Norina boli manželmi dlhých 36 rokov a z ich vzťahu vzišli 4 deti. V roku 2015 sa však prevalilo, že dvojica už žije oddelene a dokonca má každý z nich nového partnera. Kým Lipa sa zahľadel do právničky Zuzky, jeho ex začala nový život po boku tenisového trénera. 

Viac o téme: Peter Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu