Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Simona Krainová ZÚRI: Toto je už príliš… Zneužili moje DETI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram S.K.)

PRAHA - Žijeme v dobe, kedy na sociálnych sieťach trávime omnoho viac času, ako kedykoľvek predtým. No a tento virtuálny svet so sebou prináša aj mnoho úskalí. Nie je ničím príjemným, no žiaľ ani výnimočným, že ľudia zneužívajú informácie a fotografie, ktoré máme na svojich profiloch. A tento problém najnovšie rieši aj Simona Krainová!

Na Topkách sme už neraz písali o celebritách, ktoré zistili, že si niekto neznámy prisvojil ich identitu. Na sociálnych sieťach už vzniklo množstvo "fejkových" profilov, kde sa ľudia vydávali za známe tváre zo šoubiznisu. Osobnosti svojich fanúšikov vždy požiadali o to, aby takýto profil nahlásili, keďže ide o jedinú možnosť, ako ho vymazať. 

Simona Krainová
Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nuž a najnovšie sa niečo podobné stalo aj modelke Simone Krainovej. Česká kráska je na obdobné situácie zvyknutá, no tentokrát sa naozaj nahnevala. Dôvodom je, že žena, ktorá jej ukradla identitu, zneužila aj zábery jej detí - Bruna a Maxa, ktoré vydáva za svoje. A to už je niečo, čo Krainová rozhodne nie je ochotná tolerovať. 

„Zažila som rôzne hejty, ​​prečítala si o sebe veľa vecí. Dnes už mám na všetky tie hnoje celkom dobrú imunitu a bavim sa na tom. Ale keď mi niekto kradne identitu a moje deti zneužíva a vydáva za svoje a moje myšlienky prepisuje ako svoje, príde mi to už trochu pritiahnuté za vlasy... Táto chorá teta je na FB... Keď ju nahlásite, budem vám vďačná," napísala Simona na sociálnej sieti Instagram a k tomuto príspevku ako dôkaz priložila aj fotografiu, vďaka ktorej si môžu jej sledovatelia falošný profil vyhľadať a vzápätí ho nahlásiť. No ale, treba uznať... Toto je už naozaj príliš! 

Simona Krainová ZÚRI: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Simona Krainová ZÚRI: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu