Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce ODHALENIE slovenskej speváčky: Keď bola malá, chcela byť... STRIPTÉRKOU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Aj dnes večer sa diváci verejnoprávnej RTVS môžu tešiť na ďalšiu časť talkšou Petra Marcina s názvom Neskoro večer. Pozvanie tento týždeň prijala aj speváčka Veronika Adamičková alias Ronie. A práve tá moderátora prekvapila svojim priznaním. Keď bola malá, chcela byť... Ehm, striptérka?!

Veronika Ronie Adamičková v Neskoro večer

Už dnes večer na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer, v ktorej privíta opäť trojicu zaujímavých hostí: herca, speváčku a mladú športovkyňu.

Marko Igonda vyštudoval reštaurátorstvo na umeleckej priemyslovke v Kremnici, ale viac ho priťahovalo herectvo, ktoré absolvoval na VŠMU v Bratislave. Speváčka Veronika Adamičková, s umeleckým menom Ronie, vydala niekoľko úspešných singlov a spolupracuje so známymi postavami slovenskej populárnej hudby. Len 16. ročná Patrícia Tománková je prvou Slovenkou v histórii, ktorá získala titul dorasteneckej majsterky Európy v džude.

Šokujúce ODHALENIE slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Nielen Petra Marcina prekvapila speváčka Ronie odpoveďou na otázku, či chcela byť už od malička speváčkou alebo herečkou. Ona totiž v škôlke vyhlásila, že chce byť striptérkou. Ako ďalej vysvetlila, bolo to preto, lebo ako malá tajne zahliadla doma film s Demi Moore „Striptíz“, a keďže sa jej herečka veľmi páčila, hoci nerozumela o čom je film, rozhodla sa pre toto povolanie. Mama nič netušila a samozrejme musela v škôlke vysvetľovať.

Pozrite si ukážku, a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v sobotu večer o 21.40 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Šokujúce ODHALENIE slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Neskoro večerVeronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu