Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barkolovej mama hviezdi v jojkárskej šou: WAU, ona, že má 67?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová (Zdroj: Instagram EB)

BRATISLAVA - V pondelok nastal nový nákupný týždeň a na obrazovkách televízie Joj sa predviedla pätica ďalších nákupných maniačok. Medzi nimi napríklad bývalá finalistka Miss Slovensko Erika Kováčová, účastníčka reality šou Bez servítky Helena Imagbe či mama moderátorky Eriky Barkolovej. Wau, povedali by ste na ňu, že má 67 rokov?

V jojkárskej šou Nákupné maniačky sa neobjavujú len neznáme dievčatá. Svoj štýl častokrát prídu ukázať aj tie dámy, ktoré už odniekiaľ môžete poznať. Doteraz v šou zahviezdili napríklad bývalá farmárka Karin Dvořáková, herečka zo seriálu Mama na prenájom Zuzana Brandis či podnikateľka Nora Kabrheľová.

Televízia Joj ponúka naozaj pestrý výber účastníčok, ktoré sa každý týždeň musia popasovať s inou témou. Od pondelka môžeme na obrazovkách vidieť napríklad bývalú finalistku Miss Slovensko Eriku Kováčovú, účastníčku reality šou Bez servítky Helenu Imagbe, ale aj mamu Eriky Barkolovej Elenu Šajdovú.

Barkolovej mama hviezdi v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Stylisti si tentokrát pre maniačky pripravili tému asymetrie, ktorá je pre nich naozaj výzvou. V dnešnom dieli bude hľadať asymetrické kúsky v obchodoch práve sympatická mamina jojkárskej moderátorky. Elena na svoj vek absolútne nevyzerá, čo potvrdila aj v pondelkovej časti, kde sa predviedla v obtiahnutom tričku a legínach zo šatníka svojej kolegyne.

Wau, povedali by ste, že táto žena má aktuálne 67 rokov a je už aj prababičkou? Dcéra Eriky Barkolovej, Alexandra, totiž v marci tohto roku priviedla na svet synčeka Olivera Patrika.

Barkolovej mama hviezdi v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Barkolovej mama hviezdi v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Erika BarkolováElena Šajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu