Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lu má po návrate z Love Islandu "Schízu"!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Quantum One)

BRATISLAVA - Videoklip k pesničke mal pôvodne vyjsť ešte predtým, než Lu odišiel na Love Island 3, no kvôli technickej chybe s coverartom sa jeho vydanie neuskutočnilo. Práve táto udalosť viedla k tomu, že videoklip bol pripravený na uvedenie až po návrate z ostrova. Je zaujímavé, že teraz získava nový význam, pretože dokonale zapadá do aktuálnej situácie, ktorá sa vyvinula počas Luovho pôsobenia na Love Island.

Táto vizuálno hudobná novinka s názvom "Schíza" zobrazuje intenzívny umelecký koncept, ktorý Lua prezentuje vo forme symbolického pohrebu svojho minulého ja, Laca a.k.a. Ladislava. Skrz metaforické scény a silné vizuálne podnety sa snaží Lu názorne vyjadriť, že aby mohol prekvitať ako umelec a človek, musel pochovať minulosť a vystúpiť ako nová, autentická verzia samého seba.

Lu má po návrate
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Quantum One)

Tento nový videoklip je odhalením vnútorného boja a umeleckej transformácie, ktorá odhaľuje hlbokú zmenu Lua a jeho umeleckej identity. Hlavnú kameru a réžiu mal vo svojich rukách talentovaný filmár Erik Oslanec. Vo videoklipe účinkuje aj spolu s Luom mladá talentovaná modelka a herečka Laura Wittnerová, ktorej prítomnosť dodáva videoklipu ďalšiu vrstvu emotívnej autenticity a estetického významu. Lauru budete môcť vidieť účinkovať aj v novom celovečernom filme s názvom MIKI, ktorý čoskoro príde do kín v Českej republike a na Slovensku.

O hudbu sa spoločne s Luom postaral hudobný producent Dodo J. Mikulášik z vydavateľstva QUANTUM ONE, ktorého je Lu spolumajiteľ.

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu